Čokoladne pahuljice za super doručak

Doručak je najvažniji obrok u danu koji se ne bi smio preskakati i koji bi trebao biti dio zdravih navika svakog djeteta. Kako bi od malih nogu djeca usvojila zdrave navike tvrtka Encian nadopunila je svoju ponudu Choco pahuljica dvama novim proizvodima: Choco Balls Duo hrskavim, žitnim okruglicama i Choco Školjkicama.

choco cornflakes

Izuzetno ukusne, nutritivno uravnotežene žitarice probudit će kod svakog djeteta radost doručkovanja! Nove Encian Choco pahuljice sadrže visoki udio žitarica, stoga su bogate vlaknima. Povrh toga, s malim udjelom masnoća, ove žitarice su idealna poslastica za aktivan početak dana. Preporučamo ih s toplim ili hladnim mlijekom, jogurtom ili biljnim napitkom za nutritivno kvalitetan i uravnotežen obrok.

Encian Choco balls post 1Choco Balls Duo okruglice i Choco Školjkice dolaze u pakiranjima od 300 grama, veselih boja i razigranih zaštitnih likova. Od 18. veljače do 01. travnja 2015. za kupnju jednih od novih pahuljica možete sudjelovati u nagradnom natječaju i osvojiti vrijedne nagrade, poput bicikla, romobila ili godišnje zalihe Encian Choco pahuljica. Dovoljno je izrezati Encian logo s ambalaže i priložiti ga uz kreativan crtež omiljenog doručka. Više informacija o natječaju potražite na www.encian.hr ili Encian Facebook stranici. Novi proizvodi dostupni su na prodajnim mjestima Spara i Plodina po preporučenoj cijeni od 11,99 kuna za Choco Školjkice i 13,99 kuna za Choco Balls Duo okruglice.

0