Poznate mame za svoje bebe biraju Doonu – autosjedalicu i kolica u jednom

Poznate mame za svoje bebe biraju Doonu –
autosjedalicu i kolica u jednom

@chiaraferragni

Jedna od većih odluka u životu budućih roditelja kad je dječja oprema u pitanju jest odabir kolica i autosjedalice. Mališani u kolicima provode najviše vremena sve dok ne nauče samostalno hodati, a pri kupovini istih treba obratiti pozornost na više stvari. Hoćete li u većoj mjeri kolica voziti po asfaltu ili drugim terenima, imate li dizalo u zgradi ili ćete ih morati nositi uz stepenice, planirate li ih često voziti u automobilu pa bi trebala biti lako sklopiva… Takva i slična pitanja jako su bitna pri odabiru dječjih kolica koja ćete odabrati za svoje dijete.

Jednako tako je veoma važno odabrati i odgovarajuću autosjedalicu. Bebe danas iz rodilišta izlaze u autosjedalicama i u Hrvatskoj se mogu voziti isključivo smještena u autosjedalici. Zbog toga je jako bitno odabrati odgovarajuću autosjedalicu koja prvenstveno mora biti sigurna, a zatim i pružiti zadovoljavajuću razinu udobnosti. S obzirom na napredak tehnologije, današnji proizvodi uvelike poboljšavaju kvalitetu života djeteta, a roditeljima olakšavaju svakodnevne poslove. Rješenje koje je sigurno za dijete, a praktično za roditelje je Doona autosjedalica, prva autosjedalica na tržištu koja ima kotače.

Autosjedalica koju obožavaju slavne mame

Doona sjedalica za novorođenčad i kolica za novorođenčad dizajnirana su tako da roditeljima osiguraju sigurno i praktično rješenje za svoje dijete, kako u autu, tako i izvan njega. To je prva autosjedalica i kolica za novorođenčad na svijetu u jednom, koja nude cjelovit i potpuno integrirani putni sustav, koji vam omogućuje da u sekundi pređete s autosjedalice na kolica. Pogodna je za novorođenčad od 1,8 do 13 kilograma i zadovoljava najviše standarde sigurnosti i kvalitete. Doona autosjedalicu i kolica obožavaju i brojne poznate mame, od hollywoodskih glumica Jessice Albe i Eve Longorije, Victorijine anđelice Lily Aldridge do influencerice Chiare Ferragni. S obzirom da su stalno u pokretu i često putuju s jednog kraja svijeta na drugi, sjedalica i kolica u jednom savršeno su praktično rješenje za njihov užurbani način i stil života.

Jessica Alba
Eva Longoria

Osim što se ističu funkcionalnošću, Doona autosjedalicu i kolica odlikuje i izniman dizajn. Najnovija kolekcija daje odvažnu i trendovsku notu sa šest živopisnih boja, s potpuno crnim unutarnjim poklopcem sjedala i elegantnim aluminijskim okvirom od ugljena, a odgovara potrebama svih modno osviještenih mama, tata i djece.

Osim kolica, vaši će se mališani obožavati voziti i u Likiju, najmanjem preklopivom triciklu na tržištu. Elegantni urbani dizajn Liki Trike omogućava vam da budete sigurni i da se zabavite, jer elegantno kombinira funkcionalnost i estetiku. Svojim jedinstvenim i patentiranim malim pregibom, tricikl se sklapa jednim klikom na gumb, što vam omogućuje da udobno putujete s djetetom jer se lako uklapa u prtljažnik automobila ili u gornji spremnik aviona. Dolazi namonitiran, a prikladan je za djecu od 10 do 36 mjeseci starosti i odličan je izbor za poklon koji će sigurno razveseliti svakog mališana.

Foto: Instagram, Profimedia, PR

Učitati još
Zatvori