Must-have stvar u svakoj pernici za povratak u školske klupe

Must-have stvar u svakoj pernici za
povratak u školske klupe

Uz njih smo svi odrastali i naše djetinjstvo bilo bi puno manje zanimljivo, maštovito i zabavno da ih nismo imali. Pogađate li o čemu se radi? Radi se o bojicama. Bojice nas odmalena potiču na stvaranje i već tada smo mogli razlikovati kvalitetnije bojice od onih koje nam uvijek pucaju i koje stalno moramo šiljiti. Danas nam bojice pružaju sasvim novo iskustvo korištenja – i nama i našim najmanjima. Crtanje je aktivnost koja čak i odraslima može poslužiti kao ispušni ventil i radnja uz koju mogu barem na neko vrijeme pobjeći u neku drugu stvarnost. No, mališani će posebno uživati u posebnom dizajnu Pelikan Combino linije bojica. One su kreirane za razvijanje dječje kreativnosti. Trokutastog su oblika i oslikane su životinjama koje potiču maštu onih najmanjih na rad.

Odličan dizajn za najugodnije rukovanje

Pelikan Combino bojice su nove bojice njemačkog brenda Pelikan čiji ćete sjajan dizajn zapaziti i prije nego ih izvadite iz pakiranja. Na svakoj se bojici nalaze crteži životinja. Uz to, oni se međusobno mogu kombinirati kako bi se stvorile nove životinjske „vrste“. To će djecu zasigurno zabaviti, a lude kombinacije poput lavodila ili krokozeca mogle bi ih inspirirati na nove crteže. Njihov ergonomski dizajn omogućava bolje sjedanje bojice u ruku te pravilno držanje bojice. Isto tako, trokutasti oblik ovih bojica omogućava ugodnije rukovanje.

Jedna od najboljih karakteristika Pelikan Combino bojica je to što se one teže lome, a to znači manje frustracije i više bezbrižnosti za sve one koji puno vremena vole provoditi ukrašavajući prazne listove papira. Bojice su must-have stvar u svakoj pernici, no odlične su i za one predškolske dobi. Naime, crtanje je odlična aktivnost za njih jer tako mogu vježbati finu motoriku prije nego što stignu u školske klupe kad budu morali učiti pisati.

Dodatni Pelikan Combino alati za još više zabave

Uz bojice iz ove linije dostupni su vam i kistovi koji se mogu raširiti 1000 puta, potom vratiti u prvobitno stanje. Oni mališanima mogu poslužiti kao odličan alat za stvaranje najrazličitijih oblika. Tu je i „narukvica“ koja funkcionira kao držač kistova ili mini pernica – za one koji su spremni na stvaranje i kombinacije stilova u svakom trenutku.

Liniju Pelikan Combino potražite u Sparu, Plodinama i prodajnim mjestima Tiska te u knjižarama i papirnicama.

Journal x Pelikan Combino giveaway

Pelikano Combino komplet bojica i kistova možete osvojiti i vi! Darujemo vas s tri kompleta, a igramo se u komentarima ispod Facebook objave ovog linka. Sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Facebook profil
  2. Kliknuti like na objavu
  3. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do nedjelje (23. kolovoza) u ponoć, a idućeg dana nasumično ćemo odabrati i objaviti tri sretna dobitnika.

Sretni dobitnici su: Ela Kovačević, Katarina Strineka i Iva Labrović!

Foto: Pelikan Combino

Učitati još
Zatvori