Sjedalica koja će uljepšati vožnju biciklom s djecom

A post shared by WeeRide (@weeride_usa) on

Došli su i ti topliji dani kada napokon možemo uživati u aktivnostima na zraku. Među omiljenima je vožnja biciklom, no kamo smjestiti najmlađeg člana obitelji koji još nije spreman na prve krugove oko zgrade s ljubimcem na dva kotača? Na tržištu postoje brojne sjedalice za djecu koje se mogu pričvrstiti na bicikl roditelja te tako olakšati obiteljska druženja.

A kada je riječ o djeci sigurnost je na prvom mjestu u bilo kojem trenutku i prigodi. Zato, zahvaljujući Journal Family blogerici Tajani Knez, u nastavku imate priliku upoznati WeeRide, nasigurnije i najudobnije dječje sjedalice za bicikl.

A post shared by Annmarie ☼ (@annmariebailey_) on

WeeRide dječja sjedalica za bicikl

Smještena u sredini vozila, dječja sjedalica WeeRide omogućuje jednako raspoređenu težinu putnika te time garantira stabilnost i sigurnost. Za razliku od sjedalica postavljenih na stražnjem dijelu bicikla, gdje dijete gleda u leđa vozaču, WeeRide sjedalice vam omogućuju interakciju s djetetom, a djetetu zanimljiv pogled zbog kojeg više uživa u vožnji. WeeRide sjedalice su podstavljene te su jedine sjedalice s prednjim naslonom za dijete što garantira djetetu udobnost u vožnji. Također sadrže i podesive utore za noge i stopala.

S WeeRide dječjom sjedalicom vaše dijete će uživati u vožnji! Možete ju nabaviti u internetskoj trgovini Happy Tree, namijenjenoj roditeljima koji za svoje dijete traže kvalitetne, sigurne i zdrave proizvode.

Foto: Instagram

0