Ova igraonica i rođendaonica u Zagrebu je pravi raj za najmlađe

Ova igraonica i rođendaonica u Zagrebu
je pravi raj za najmlađe

up2play-igraonica-5

UP2PLAY igraonica i rođendaonica

UP2PLAY dječja igraonica i rođendaonica, smještena je u samom središtu Zagreba, u Shopping centru Cvjetni, koji se nalazi na jednom od najslikovitijih i najljepših zagrebačkih trgova, Cvjetnom trgu.

up2play-igraonica-6

Jedinstvenim modernim uređenjem i opremom, pomno osmišljenim programom, te kvalificiranim i maštovitim osobljem, nastoje doprinjeti što kvalitetnijem i sretnijem odrastanju djece.

up2play-igraonica-4

Svaki dolazak u igraonicu put je do nečeg novog. Uz elemente koji potiču motorički razvoj, senzoriku i koordinaciju (didaktičke igračke i paneli, interaktivni tobogani, labirinti, trampolin, magnetni šatori, soft elementi), u UP2PLAYU će se pobrinuti i za kognitivno/sociološki razvoj vašeg mališana kroz edukativne radionice, dječje predstave, dječje modne revije, radionice s interaktivnom sadržajem, priče, predstave.

up2play-igraonica-3

U ponudi su i nezaboravni dječji rođendani sa sadržajem primjerenim svakom djetetu, ovisno o njegovim godinama. UP2PLAY će malom slavljeniku i njegovim roditeljima osigurati cijeli paket, od organizacije zabavnih i poučnih igara pa sve do pozivnica, grickalica i rođendanskih slastica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UP2Play.hr (@up2play.hr) on

Sve dodatno što vas zanima o ovoj igraonici i rođendaonici u centru grada možete doznati na njihovim službenim stranicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by UP2Play.hr (@up2play.hr) on

up2play-igraonica-1

up2play-igraonica-19

up2play-igraonica-14

up2play-igraonica-20

up2play-igraonica-21

up2play-igraonica-13

up2play-igraonica-15

up2play-igraonica-12

up2play-igraonica-10

up2play-igraonica-23

up2play-igraonica-7 up2play-igraonica-8

up2play-igraonica-24

up2play-igraonica-22

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori