TheMIUbook najposebniji je poklon za klince ovih blagdana

TheMIUbook najposebniji je poklon za
klince ovih blagdana

Najljepše doba godine čeka nas iza ugla, a ispred nas su dani veselja, slavlja i darivanja. Ali potraga za idealnim darom za dijete nije uvijek lagan zadatak. U mnoštvu igračaka pravi je izazov izdvojiti onu koja će jednako oduševiti i djecu i roditelje. Zato ovog Božića iznenadite dijete s edukativno-kreativnom knjigom TheMIUbook.

Za kreativnu i maštovitu igru

S ovom knjigom malih dimenzija, tvrdog uveza i preklopnih zeleno-bijelih stranica djeca mogu pokazati svu svoju maštovitost i kreativnost. Sve stranice su magnetizirane, a djeca po njima mogu crtati i pisati kredama i markerom i slagati šarene magnetiće iz više od 11 različitih tema – Slova, Brojke, Bajke, Boje i geometrijski likovi, Životinje, Prijevozna sredstva, Voće i povrće, Vremenska prognoza, Božić, Svemir, Sretan rođendan… Stranice se na kraju obrišu i knjiga je ponovno spremna za nove igre i zadatke.

Hrvatski proizvod koji će osvojiti mališane

TheMIUbook, hrvatski proizvod, osmislila je Zagrepčanka Ana Međimorec, dipl. fizioterapeut i mama četvero djece. Kod kreiranje knjige posvetila je pozornost svakom detalju. Zadaci su rađeni po smjernicama logopeda i odgajatelja i prilagođeni dobi djeteta, pa ova knjiga brzo zaokuplja pažnju i zanimanje djece od treće godine do nižih razreda osnovne škole, ali i starijima.  

Pozornost je posvećena i praktičnim dimenzijama, zato TheMIUbook može uvijek biti na dohvat ruke. Knjiga je zapakirana u kutiju veselih boja i stane u dječji ruksak ili maminu torbu, lagana je ali s puno mogućnosti –  zabavit će djecu u automobilu, autobusu, avionu, ali  i dok sjede u restoranu, kafiću, na klupi u parku, u čekaonici kod zubara…

TheMIUbook potiče djecu na slobodnu igru, odnosno, kroz različite aktivnosti koje nudi potiče razvoj vokabulara, fine motorike, grafomotorike, percepcije, mašte, kreativnog stvaralaštva, koncentracije, akademskih vještina i znanja, memorije, logičnog zaključivanja… Stoga je jednako zanimljiva i kao igračka i kao radna knjiga s mnoštvom zanimljivih i kreativnih zadataka.

U nekoliko klikova možete sami složiti paket i iznenaditi dijete s najljepšim darom ovih blagdana. Odaberite boju korica, ako želite možete stavite ime djeteta na korice i ovaj dar učiniti još posebnijim, dodajte jednu ili više tema magneta i tako ste paket potpuno prilagoditi djetetovim interesima. Ili jednostavno odaberite između 4 gotova paketa koji uz knjigu, krede i flomaster, uključuju i odabrane teme magneta.

Sve o originalnoj knjizi potražite na službenoj web stranici!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori