Suradnja s pariškom umjetnicom donijela je novu H&M Kids kolekciju prepunu uzoraka i boja

Suradnja s pariškom umjetnicom donijela je novu H&M Kids kolekciju prepunu uzoraka i boja

Proljeće je doba kada u garderobu unosimo najviše vibrantnih promjena. Teške i debele materijale zamjenjujemo laganim, lepršavim uzorcima, a sive, crne i smeđe nijanse ustupaju pred jarkim bojama i veselim uzorcima. To je posebno naglašeno kada je riječ o dječjoj garderobi jer tamo je sve dopušteno.

H&M x Nathalie Lété

Itekako svjestan ovih promjena, H&M je na krilima zanimljivih suradnji u kojima je naglasak bio na uzorcima, kao što je primjerice bila kolaboracija na kolekciji za žene s kultnim britanskim Morris & Co., ostvario još jednu priču prepunu printa. Pariška umjetnica Nathalie Lété glavno je lice iza ove kolekcije – poznata po svojim ilustracijama i slikama, radu na tekstilu i keramici, neke je prepoznatljive motive aplicirala na razmjerno veliku kolekciju za bebe i djecu.

Print u veselim bojama jednako je apliciran na komade za djevojčice i dječake, pretežito s naglaskom na uzorak cvijeća i životinja, koji na majicama, hlačicama, haljinama i badićima priča maštovitu priču. Za ovu priču, Nathalie Lété je oživjela tropsku džunglu s tigrovima i kameleonima te cvijeće s mačkama, pticama i zečevima. Svojim radom kreira imaginarni svijet za sebe, ali i za svakoga tko će u ovim komadima uživati. Pronađite ih online i u H&M trgovinama.

 

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori