Slovenski brend Bixie ima najslađe i najprirodnije bicikle za najmlađe

Slovenski brend Bixie ima najslađe i
najprirodnije bicikle za najmlađe

Ako se ponekad osjećate bezidejno prilikom izbora poklona za mališane, imajte na umu da je Bixie Balance Bike najbolji poklon kojeg bilo koje dijete može poželiti. Osim uživanja u vožnji, pomoći će djeci pri razvijanju ravnoteže i spretnosti, pritom im dajući slobodu kretanja. Ovaj proizvod pomaže djeci u stjecanju zdravih navika te razvoju snage i stabilnosti. Bixie Balance Bikes dječji bicikli inovativan su način za uvođenje vaše djece u svijet biciklizma.

UPOZNAJTE BREND BIXIE

Bixie Balance Bike je najprirodniji dječji bicikl kojeg možete pronaći na tržištu. Izrađen od lokalnih sirovina, tik ispod Alpa. Ovaj jedinstveni drveni dječji bicikl napravljen je od slovenske bukovine i dizajniran je na način da vožnju vašem djetetu učini što sigurnijom i udobnijom. Ono što Bixie Balance Bike čini još boljim je to što je izrađen od materijala kojeg je u potpunosti moguće reciklirati; tijelo bicikla je izrađena od bukovine, dok je sjedalo izrađeno od prirodne kože. Bixie je namijenjen djeci u dobi od 1,5 do 4 godine.

Bixie pruža potporu zdravom razvoju vašeg djeteta prilagođavajući se njihovim zahtjevima tijekom odrastanja. Svi materijali korišteni u izradi su lagani i prirodni, sigurni i pouzdani za djecu. Uz to, Bixie Balance Bikes je napravljen na održiv i ekološki prihvatljiv način.

Tvorac Bixie, Andrej Kregar, želio je odgovoriti na potrebe sve većeg broja mladih, aktivnih obitelji stvaranjem i dizajniranjem ekološki prihvatljivog i lokalnog proizvoda pod nazivom Bixie. Želio je djeci pružiti zdravu, sigurnu i prirodnu (drvenu) alternativu.

Bixie koristi 80% manje ljepila u usporedbi s ostalim drvenim dječjim biciklima, što ga čini ekološki najprihvatljivijom i najodrživijom opcijom na tržištu. Bixie je izrazito stabilan jer je izrađen od punog drveta, za razliku od mnogih drugih dječjih bicikala koji su sastavljeni od šperploče, a što mu daje jedinstvenu estetiku.

Bixie brine o prirodi i djeci, stoga su od darova prirode napravili proizvod kojeg djeca mogu koristiti kako bi se približiti prirodi. Za više informacija o Bixie Balance Bikes, posjetite njihovu službenu stranicu i pogledajte njihovu Kickstarter kampanju.

Foto: Bixie

Učitati još
Zatvori