Slatki dječji brend Little Otja dolazi iz Slovenije

Slatki dječji brend Little Otja
dolazi iz Slovenije

A post shared by Little Otja (@littleotja) on

Little Otja je slovenski brend temeljen na  kvalitetnom dizajnu i dobro osmišljenim proizvodima koji potiču upotrebu mašte i kod djece razvijaju osjećaj za lijepo. Otja i njegovi prijatelji su životinje iz borove šume. Ova lijepa šuma simbolizira naš svijet, ali postoje dvije male razlike. Prvo, vrijeme prolazi malo sporije. Drugo, zrak je malo čišći. To znači da u borovoj šumi simpatičnog Otjea ima više vremena za razmišljanje o stvarima, a misli obično postaju jasnije. Otja i prijatelji vole ispričati priče o svojim avanturama djeci koja se vole družiti s njima.  A također i vama, ako strpljivo slušate.

Poruke brenda

Otja i njegovi prijatelji brinu o svijetu u kojem žive. Djeca su sposobna razumjeti složene pojmove, ako im se pripovjedač posveti na pravi način na pravi način. Kako se nositi s emocijama, odgovoriti na nepravde, razumjeti svijet i preuzeti odgovornost? Ovaj brend se dosjetio poslati poruke o međusobnom razumijevanju, suradnji, suosjećanju, zaštiti okoliša i aktivnom sudjelovanju. Otja i prijatelji su odgovorni i aktivni pojedinci koji potiču djecu da budu poput njih.

Little Otja koristi prirodne materijale

Brend Little Otja koristi prirodne materijale i potiče lokalnu proizvodnju. Ne žele okoliš izlagati stresu kako bi zrak u borovoj šumi mogao ostati čist.

A post shared by Little Otja (@littleotja) on

Proizvodi

Kod brenda Little Otja možete pronaći vrlo zanimljive proizvode. S njegovim likom i likom njegovih prijatelja mališani mogu uživati u bilježnicama i zapisivati svoje važne bilješke, crteže i poruke. Osim toga, u Otjinoj kolekciji su preslatke čestitke kojima mogu čestitai rođendan svojih malih i velikih prijatelja. Posteri i naljepnice za zid pretvorit će sobe u kuteve ušuškane šume u kojoj žive Otja, Dolor, Nanna i ostali šumski prijatelji.

A post shared by Little Otja (@littleotja) on

Posebno su simpatični poslužavnici od drveta oslikani ovim simpatičnim likovima iz borove šume. Moći ćete pronaći vesele naljepnice i metre za mjerenje visine pa tako možete pratiti razvoj mališana. Svi ovi detalji unijet će dašak skandinavskog stila u domove, a djeci će nacrtati osmijeh na lice. Ukoliko vam se sviđaju ovi jedinstveni primjerci dizajna s likom Otje i prijatelja pregledajte ponudu na stranici.

A post shared by Little Otja (@littleotja) on

A post shared by Little Otja (@littleotja) on

A post shared by Little Otja (@littleotja) on

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori