Simpatične drvene igračke koje jednako vole djeca i odrasli

Upoznajte ovcu, liju, psića, zeca…

Ovca Ira, lija Tiki, konjić Lovre, psić Bizzo i zec Roko, samo su neki od simpatičnih likova Wood’s drvenih igračaka koje se proizvode u Slunju. Riječ je interaktivnim retro igračkama koje na zanimljiv način potiču dječju maštu, odvlače im pažnju od digitalnih gadgeta i uče ih kako uživati u igri koju sami kreiraju u društvu svojih drvenih prijatelja. Također, ove su igračke pogodne za razvoj motorike i kreiranje sretnih trenutaka iz djetinjstva. No, složit ćete se da nakon što prerastete zaigranost u društvu drvenih igračaka, one vrlo lako mogu postati lijep suvenir i ukras na vašem stolu ili polici. I podsjetnik na sretno djetinjstvo.

100% prirodni domaći proizvod

Važno je napomenuti kako su ove igračke u potpunosti domaći proizvod od prirodnih materijala. Ekološki su prihvatljive i proizvode se u maloj obiteljskoj radionici na tradicionalan način, baš kako su to radili suvremenici naših djedova i baka. Osoba koja ih je osmislila i od tada ne prestaje oduševljavati i djecu i odrasle ovim lijepim igračkama, Kristina Galić, naglašava kako joj je cilj zadržati baš takav način proizvodnje i ne omasoviti je. Upravo taj osobni pečat i posebna pažnja koja je posvećena svakoj igrački u nastajanju, čini ih toliko jedinstvenima i voljenima.

Inspiracija u stvarnim životinja iz Slunja

Inspiraciju za ove igračke pronašla je u stvarnim životinjama koje je okružuju, zato i sve one nose imena stvarnih životinja. Neke od njih, poput ovce i lije možete rastaviti, sastaviti i uživati u slaganju svoje vlastite igračke kao što uživate u slaganju puzzli, a djeci će slaganje ovih životinjica pomoći u razvoju fine motorike.

Ove simpatične drvene životinje dostupne su preko web shopa Woodsa, a možete ih naručiti i putem Facebook stranice te Instagram profila. Kristina će vam zasigurno i vama i mališanima pripremiti ugodno iznenađenje i poslati vam drvenog prijatelja koji moće ostati s vama zauvijek. No, kreativnost tu ne staje jer nas uskoro iz Wood’s radionice čeka još iznenađenja. Prva na redu su personalizirane posudice za pse i graviranje drvenih igračaka što će ih pretvoriti u još vrijedniji i osobniji predmet svakome djetetu.

Foto: Wood’s

0