Shopping vodič: Savršeni pokloni za djecu ovog Božića

Shopping vodič: Savršeni pokloni
za djecu ovog Božića

Blagdansko vrijeme je vrijeme darivanja, a izabrati poklon za vaše najdraže ponekad je težak zadatak. Zadatak kupnje božićnih poklona postaje još teži ako su u pitanju djeca, primarno zato što nam se danas nudi obilje dječjih proizvoda. Nema ljepšeg prizora nego kada dijete na božićno jutro otvori poklon i uzbuđenje mu preplavi lice jer ste točno pogodili željeni poklon. Odabir poklona može biti kompliciran, upravo zato vam mi donosimo vodič pomoću kojeg ovih blagdana možete kupiti nešto svome mališanu što će ga sigurno oduševiti.

Što pokloniti djeci ovog Božića?

Bez obzira jeste li ove godine odlučili kupiti poklone na vrijeme ili pak u zadnji čas, naš vodič je nešto što će vam zasigurno pomoći. Na popisu poklona za djecu možete naći doista raznovrsne poklone – od klasičnih favorita poput društvenih igara i knjiga, pa sve do karte Svemira. U nastavku slijedi ultimativni vodič za najbolje poklone za djecu ovog Božića.

Knjige koje su savršene za vaše mališane!

Knjige su jedan od klasičnih favorita blagdanskih poklona. Bilo da kupujete poklon za mlađe ili starije dijete – nećete se prevariti s ovim knjigama!

Učimo životinje

Slikovnica Učimo životinje vaše dijete uvest će u svijet učenja važnih pojmova na zabavan i interaktivan način. Uz originalne ilustracije koje potiču dječju maštu i olakšavaju učenje, vaše dijete će se zabaviti te na kreativan i aktivan način učiti o životinjama i njihovim staništima.

Želim biti pisac

S druge strane knjiga Želim biti pisac jedinstvena je knjiga za poticanje kreativnog potencijala i razvoj vještine pisanja. Nakon uvodnog postavljanja mjesta, vremena radnje i glavnih likova, autor vodi čitatelja kroz različite situacije i prepušta mu da dovrši priču. Ovim zabavnim putovanjem kroz svijet pripovijedanja budući će pisci upoznati najvažnije elemente pripovjednog teksta. Knjiga je namijenjena svima koji žele otputovati u svijet priča te razvijati vještinu pisanog izražavanja i vlastitu kreativnost.

Društvene igre za cijelu obitelj!

Uz knjige, jedan od klasičnih poklona s kojim nikada nećete fulati su i društvene igre. One su savršene jer se cijela obitelj može uključiti, a poslije će služiti kao zanimacija vašim mališanima i njihovim prijateljima.

Game of Thrones – rizik

Rizik je jedna od onih klasičnioh društvenih igra koja se prenosi s generacije na generaciju. Sada dolazi i u popularnom “Game of Thrones” izadnju koje je tematski prilagođeno igri. Ovo je idealan poklon za djecu nešto većeg uzrasta (8+). Društvenu igru rizik možete pronaći u poslovnicama i na webu Baby Center.

Pictionary Air

Pictionary je, vjerujemo, svima jedna od dražih društvenih igra. Osim što se može igrati s društvom, talent za crtanje jedan je od glavnih aduta za pobjedu. Pictionary sada dolazi u novom izdanju Pictionary Air. Pomoću olovke omogućeno vam je crtanje u “zraku” koje je onda vidljivo na vašim mobilnim uređajima ili tabletima – jedno je sigurno talent za crtanje i dalje je vaš najjači as u rukavu. Pictionary Air dostupan je u poslovnicama i na webu Konzuma.

Pokloni koji će oduševiti vaše mališane

Mali Zakladi ove blagdanske sezone pripremio je sjajna iznenađenja za vaše mališane, neke od njih koje smo mi izdvojili su Let Toy Van Kućica za lutke Bay Tree. Kućica za lutke savršen je poklon za djevojčice.

Let Toy Van Kućica za lutke Bay Tree

Osim kućice za lutke, bicikl je nešto što će razveseliti svakog mališana. Little Dutch bicikl nalik je na mini skuter i bez pedala je što znači da je savršen za uzrast od 1,5 do 3 godine.

Ne smijemo izostaviti ni one najmanje! Stoga, Janod interaktivne drvene puzzle odlične su i za najmanju djecu. Možete odmah spojiti igru s učenjem s obzirom na to da su puzzle u obliku slova abecede.

Janod Drvene Puzzle Abeceda

S interaktivnim igračkama nikada ne možete fulati

Lidl ove godine u ponudi ima razne interaktivne igrače, mi smo izdvojili blagajnu i košaricu punu proizvoda! Svi znamo koliko smo kao djeca htjeli imati svoju kuhinju ili blagajnu – za vaše mališane to je sada moguće!

Osim blagajne i košarice proizvoda posebno nas se dojmio i postaja i set alata. Ovo je odličan poklon za vaše klince, a uz postaju uključen je i alat!

Set i postaja alata

Jacadi odjeća odličan je božićni poklon

Odjeća je jedan od onih poklona koji je uvijek svima potreban, a posebno najmanjima. Jacadi je ove godine pripremio brojne odjevne komade za vaše mališane. Nas se posebno dojmio set pidžama za dječake i djevojčice.

Jacadi Arnold pidžama

Osim kompleta pidžama, džemperi i bluze su nešto s čime nikada ne možete fulati. Preslatki džemper s uzorkom lisice sigurno će se svidjeti dječacima, dok je crvena bluza s bijelim ovratnikom nešto što će oduševiti djevojčice.

Zanimljive maskice za bluetooth slušalice

Bluetooth slušalice su slušalice nove generacije, a ono što je odlično kod njih jest da ih možete ukrasiti maskicom. Pronašli smo zanimljive maskice za bluetooth slušalice i to s likom svima omiljenog Harry Pottera i Storm Troopera!

Najmlađi ljubitelji Svemira oduševit će se ovim poklonom!

Karta Svemira je zasigurno poklon koji će oduševiti vaše mališane, pogotovo one koji su zaljubljeni u cijeli Solarni sustav! Karta Solarnog sustava također donosi i neke zanimljivosti o planetima i putovanjima u svemir.

Karta Svemira

Bicikl ispod božićnog drvca zasigurno će razveseliti vašu djecu

Prvi bicikl uvijek se pamti! Ovih blagdana Free ON je za vas pripremio bicikle koji su savršeni za uzraste od 3 do 6 godia. Puder ružičasti školski bicikl-guralica omogućuje učenje ravnoteže, vještine i koordinaciju. Ovakav način vožnje pomaže djetetu da brže usvoji vožnju na dva kotača. Na prednjoj strani kotača nalazi se pletena plastična košarica u koju dijete može odložiti ili prevoziti svoje igračke.

FreeON bicikl
FreeON bicik

Idealan poklon za mame i bebe

Laboratorios BABÉ poznat je po svojim proizvodima koji su univerzalni za cijelu obitelj. Oil Soap je proizvod koji je odličan poklon za roditelje, a savršen je za njihove mališane. Naime, Oil Soap u sebi ima 0% udjela vode te ima izuzetno visok udio emolijentnih ulja isključivo biljnog podrijetla. Samim time, on kvalitetom uvelike odskače od konkurencije kojima je voda baza formule te se na popisu sastojaka nalazi na prvom mjestu. Oil Soap ulje za kupanje je bogato omegom 3,6 i 9 koje pružaju brojne benefite koži i osnažuju njezinu zaštitnu barijeru.

Foto: Sanja Jagatić, Hoću Knjigu, Jacadi, Školska knjiga, Malizakladi.hr, Baby Center, Free ON, Lidl, Konzum

Učitati još
Zatvori