Znate li koji su najnježniji proizvodi za pranje i njegu dječjeg rublja i odjeće?

Znate li koji su najnježniji proizvodi za pranje i njegu dječjeg rublja i odjeće?

Od trenutka kada  beba dođe na svijet, to krhko stvorenje postaje naša najdraža preokupacija.  Čak i kada se radi o pranju bebine odjeće, važan je izbor odgovarajućeg deterdženta, jer i on može utjecati na zdravlje vašeg djeteta. O tome u Saponiji vode posebno računa i tim razvojnih stručnjaka kreira formulacije proizvoda koji su posebno namijenjeni za pranje i njegu rublja naših najmlađih.

Koža beba i male djece je iznimno osjetljiva, puno nježnija i sklonija iritacijama, a direktan kontakt odjeće i kože može  uzrokovati  iritacije ili pogoršati stanje osjetljive kože. Kako je koža 24 sata  u kontaktu s odjećom, iznimno je važno koristiti deterdžent i oplemenjivač  posebno formuliran  za osjetljivu bebinu  kožu.  

Faks helizim ima dugogodišnje povjerenje mama koje su se uvjerile u njegovu  vrhunsku kvalitetu. Faks helizim Baby&Sensitive gel i  prašak su  deterdženti koji  osiguravaju besprijekornu higijensku čistoću na svim temperaturama pranja, a blaga formula je razvijena  s nastojanjem da sadrži što manje sastojaka koji izazivaju alergije i iritacije kože.  To su hipoalergeni deterdženti, dermatološki testirani  i izuzetno  blagi za osjetljivu kožu beba. Ne izazivaju iritacije i alergije na koži što je dokazano ispitivanjem na prestižnom Institutu za dermatološko testiranje. Ne sadrže boje ni alergene iz mirisa, a također ni izbjeljivače i parabene i dobro se  ispiru  s tkanina, što je također važno za sprječavanje iritacije kože. Bebe sve, pa i odjeću stavljaju u usta, pa je dobro ispiranje deterdženta i zbog toga jako važno.

Blagotvorni proizvodi za najosjetljiviju kožu

Saponia u ponudi deterdženata namijenjenih za pranje  odjeće beba i male djece na nižim temperaturama ima i deterdžent Nila My Cute Baby,  blagi tekući deterdžent za osjetljivo rublje. Nila My Cute Baby  je hipoalergeni deterdžent,  dermatološki testiran, koji  dokazano ne izaziva  iritacije osjetljive kože , a blagi miris ne sadrži alergene. Formulacija je obogaćena lanolinom. Lanolin je sastojak koji se koristi u kozmetičke svrhe, s blagotvornim djelovanjem  na kožu. Daje posebnu mekoću, štiti kožu  i ima njegujuće djelovanje. Nila My Cute Baby  nježno održava osjetljive odjevne predmete, dokazano bez  izazivanja  iritacije osjetljive dječje kože. U odjeći opranoj tako blagim deterdžentom vaša beba će utonuti u zagrljaj nježnosti.   

Ako želite 100% higijensku čistoću rublja  i potpunu zaštitu, naša preporuka je Faks helizim Dezi Clean Final sa snagom octene kiseline. Faks helizim Dezi Clean Final je idealno sredstvo za dezinfekciju i ispiranje rublja.  Mikrobiološki je testiran i dokazano uništava 99,99% bakterija s rublja a ne sadrži izbjeljivač.  Može se koristiti za sve programe pranja 20 – 90 ° C,  za sve vrste tekstila – dječju odjeću, platnene igračke, posteljinu,  odjeću i obuću koja se mora prati  na niskim temperaturama, donje rublje, i dr. Koristi se nakon pranja deterdžentom, a dozira u odjeljak za omekšivač.  

Mekoća rublja i nježan miris

Za savršenu mekoću rublja i nježan miris, preporuka je omekšivač Ornel Baby&Sensitive. Nježna, hipoalergena formula posebno je razvijena za osjetljivu kožu, sadrži pročišćenu vodu i ima miris bez alergena. Ne sadrži bojila. Lagan i nježan miris je usklađen s međunarodnim standardima, a opranom rublju će pružiti dugotrajnu svježinu. Oplemenjivač rublja Ornel baby Aloe sadrži ekstrakt Aloe Vere koji njeguje i štiti kožu. Aktivni sastojci ugrađeni u Ornel dječju odjeću, ručnike, posteljinu i igračke čine mekšim i glatkim.

Kupanje, njega, oblačenje i presvlačenje bebe su trenuci kada ste potpuno posvećeni svojoj bebi. Brigu o pranju i njezi rublja prepustite Saponijinim proizvodima i uživajte u vremenu provedenom s obitelji jer je ono neprocjenjivo

Foto: PR, Unsplash

Učitati još
Zatvori