Blagdanska kolekcija u disco stilu za najmlađe

Dolaskom zimskih praznika počinjemo se pripremati za blagdanska obiteljska okupljanja za koja uvijek odabiremo posebne outfite kako za sebe tako i za naše najmlađe. U novoj dječjoj Reserved kolekciji otkrili smo svečanu sofisticiranost koja naglasak stavlja na disco stil 80-ih i osigurava da klinci budu ukorak s najnovijim sezonskim trendovima.  

Prava poslastica za sve dječje modne znalce bit će zvonaste hlače ili baršunasto odijelo kao i predimenzionirani puloveri. Glavni fokus je prvenstveno na svjetlucavim materijalima, tkanini od tvida, čipki, neravnoj velur površini i gustim pletenim džemperima. Nezaobilazni detalj su srebrne ili brokatne čizme, kao i ukrasne manžete i kopče stvorene kako bi se istakli iz gomile. 

Princeze će pak dojmiti romantične, čipkane ali ne i manje upečatljive haljinice u blagdanskoj crvenoj i zelenoj boji.

Dječaci na Božić posežu za baršunastim jaknama, tankim jednobojnim džemperima s V-izrezom i klasičnim majicama. Za razbijanje stila tu su crne traperice u stilu osamdesetih i tenisice. 

Nakon svečanog dijela slijedi onaj zabavniji, čiji su neizostavni dio božićni džemperi koji bude pravu blagdansku čaroliju.

Kolekcija Reserved Xmas, kao i obično, donosi puno pozitivne energije i osmijeha – što je savršen sastav za praznike. Odbrojavamo dane do Badnjaka! 

Kolekciju potražite u trgovinama te u online shopu: www.reserved.com

Foto: Reserved

0