Preslatka princeza Charlotte krenula u školu koju pohađa i njezin brat George

Preslatka princeza Charlotte krenula u školu
koju pohađa i njezin brat George

Charlotte

Za malenu princezu Charlotte ovo je veliki tjedan jer je konačno krenula u privatnu školu, i to onu koju pohađa i njezin stariji brat George. Preslatki brat i sestra došli su u školu odjeveni u uniforme, pod ruku s roditeljima – vojvotkinjom Catherine i princom Williamom. Malena je Charlotte na prvi dan u školu došla pomalo sramežljivo, skrivajući se iza Kate Middleton, no brzo se opustila, mahnula prisutnima te se pozdravila s ravnateljicom škole Thomas Battersea u južnom Londonu, Helen Haslem.

Charlotte

Charlotte je u svibnju proslavila četvrti rođendan te je sad krenula u školu u koju je njezin stariji brat George krenuo još prije 2017. godine, a ostalim učenicima te učiteljima predstavljena je pod imenom Charlotte Cambridge, baš kao što je njezin brat George Cambridge. Škola Thomas Battersea koju preslatki brat i sestra pohađaju ističe kako im je bitno da tijekom obrazovanja djeca shvate da su dobrota i ljubaznost jednako važni kao i akademski uspjeh. U školu su došli u uniformama koje nazivaju “tranzicijskima”, a za djevojčice je sastavljena od pinafora haljine, bijele bluze, džempera, crnih cipelica i bijelih čarapa, dok dječaci umjesto haljine imaju kratke hlače.

I dok se odjevna kombinacija princa Williama može okarakterizitti kao smart casual, Kate Middleton odabrala je haljinu s uzorkom koju potpisuje Michael Kors. Struk je naglasila crnim remenom, a look zaokružila klasičnim salonkama.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori