Povežite se sa srcem grada uz nova Stokke Beat dječja kolica

Povežite se sa srcem grada uz nova
Stokke Beat dječja kolica

Mali, ali moćan. Novi klinac u susjedstvu.

Grad je uvijek prepun novih događanja. Novi kutak za istraživanje, neistraženi vidikovac te stotine ruta, svaka sa svojim ritmom i potencijalom za neko novo divno iskustvo. Osjetite živost grada koji se kreće nevjerojatnim ritmom i tempom te Vas uvijek privlači natrag za više doživljaja.

 Uz Vaša  Stokke® Beat ™ kolica u omiljenom ritmu putujte, otkrivajte i istražujte grad sa svojom obitelji. 

Iako mala i kompaktna, ova kolica ostvaruju veliki učinak na svakodnevni gradski život s Vašom bebom. Sa sigurnošću i bez pretjerivanja možemo reći da su to jedina kolica u svojoj kategoriji koja uistinu ispunjavaju sve kriterije.  Nikada prije viđena ravnoteža značajki izvrsnosti – funkcionalnosti, elegancije i kompaktne prirode čini ih savršenim kolicima za Vaš gradski život.

Vaš grad, Vaš prostor –  istražite ga s lakoćom

Život u velikom gradu sa sobom donosi i sve izazove kretanja kroz manje prostore. Uz toliko novog iskustva i istraživanja s Vašom bebom, još uvijek možemo oklijevati na izlaznim vratima pitajući se hoće li kaotično putovanje biti vrijedno toga.

Ali ovaj grad pripada Vama i Vašem djetetu jednako kao bilo kome drugome. Stokke® Beat ™ zamišljen je da Vas i Vašu obitelj dovede u samo središte gradske akcije. Svojim performansama učiniti će upravo to. Doživite nezaboravno gradsko iskustvo. 

Stokke® Beat ™ jedna su od najkompaktnijih i najlakših kolica u ovoj kategoriji. A kad kažemo kompaktni, mislimo uistinu kompaktni. Uživajte u Vašem omiljenom restoranu ili  parku te prolazite s lakoćom po užurbanom gradu jer ova su kolica dizajnirana za kretanje,podizanje i sklapanje s lakoćom . Odlikuje ih jednostavno sklapanje i nošenje s jednom rukom, čak i sa sportskim sjedalom. 

KOMFORT I UDOBNOST

…ne postoje dvije iste ulice. Put u knjižnicu ili park iziskuje prelaženje

po raznim terenima, šljunčanim stazama , tramvajskim tračnicama te ostalim izazovnim površinama. Upravo zbog toga, usprkos svojoj maloj konstrukciji, Stokke Beat kolica imaju amortizere na prednjim kotačima što im pomaže kako bi svladali i najizazovnijih terene.

Nova tehnologija – inovativne gume na vrlo okretnim kotačima s opcijom  zaključavanja, omogućuje ugodnu, ali snažnu i dugotrajnu vožnju. Baš onako kako nam se sviđa. 

 Čvrsti i veliki kotači proizvedeni su od materijala otpornog na probijanje, a integrirani vidljivi amortizeri na prednjim kotačima osiguravaju udobnu i vrlo ugodnu vožnju.

Također, ovim kolicima upravljate vrlo udobnim upravljačem koji možete podesiti na više razina kako bi vam se pružio veći osjećaj kontrole i opuštanja dok se krećete gradom. Nadasve lako upravljanje ili skretanje. Malene ulice, popločani trgovi ili oštra skretanja za ova kolica ne predstavljaju niti najmanji problem.

Zahvaljujući svojim malim dimenzijama (širina kolica iznosi 53.5 centimetara), s njima je vrlo lako ući u tramvaj ili vlak. Ova malena i lagana gradska kolica teže samo 9,5 kilograma, a odlikuje ih lakoća upravljanja. 

Stokke Beat kolica namijenjena su za korištenje od samog rođenja te sve do 22 kilograma težine djeteta. Za ultimativni komfort i sigurnost Vaše bebe izaberite i opciju košare za novorođenče.

Podesivo ergonomsko sjedalo pruža komfort u vožnji prve klase. Moguće ga je namjestiti u potpuni ležeći položaj te ga okrenuti suprotno od smjera vožnje ili u smjeru vožnje .Oslonac za noge možete podesiti u dvije razine što uvijek pruža Vašem djetetu najbolji položaj. 

Također, jedna od prednosti Stokke Beat kolica jest i vrlo velika košara za stvari, nosivosti 10 kilograma. 

Ova kolica uistinu možete sklopiti jednom rukom, čak i sa sjedalom okrenutim suprotno od smjera vožnje ili u smjeru vožnje.

Za sigurnost i lak pristup Vašem djetetu zaslužni su zaštitni pojasevi koji štite Vaše dijete u pet točaka sigurnosti. 

Moderan dizajn velikog pokrova za sunce zasigurno neće proći nezapaženo. 

Produžena, dodatna razina pokrova za sunce pruža zaštitu od vanjskih podražaja poput svjetlosti,buke ili vjetra. Zahvaljujući mrežastom dijelu tkanine Vašem je djetetu osiguran dovoljan protok zraka. 

Sistem za putovanja

Ne zaboravite, Stokke Beat može se koristiti kao dio sistema za putovanja sa Stokke autosjedalicom, bez upotrebe dodatnih adaptera. Također, uz korištenje adaptera ova je kolica moguće koristiti kao dio sistema za putovanja i sa autosjedalicom drugih određenim marki/brendova.

KVALITETAN SKANDINAVSKI DIZAJN

Stokke Beat dosljedan je standardima dugogodišnje filozofije dizajniranja te istinske snage. Kompaktna forma prati funkcionalnost koristeći minimalan broj dijelova za maksimalne performanse. Doživite moderan dizajn te sve značajke izvrsnosti i praktičnosti u uglađenom skandinavskom stilu.

Ne pristajte na kompromis, želite najbolje za svoje dijete.

Kako biste personalizirali Vaša kolica, Stokke Beat nudi razne boje i dodatke.

Tekstil kolica u potpunosti je vodonepropustan (bez PFC – a), a sigurnost za Vašeg dragocjenog suputnika također pruža zaštitni faktor od sunca broj 50. Izaberite iz naše palete nijansi za urban i moderan izgled Vaših kolica. Hoćete li izabrati nijansu Blue Melange  proizvedenu od recikliranih materijala, nijansu Black Melange ili pak Crnu, ostaje na Vama. 

No, budite uvjereni – svi su tekstili korišteni u proizvodnji, kao i dodaci, proizvedeni od najkvalitetnijih materijala i  u potpunosti sigurni za Vaše dijete.

Nova Stokke kolica pronađite u webshopu Male stvari ili posjetite adresu Male stvari doo, Vjenceslava Richtera 4, Bundek, Zagreb.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori