Podloge za igru koje će lijepo izgledati u prostoru

Podloge za igru koje će lijepo
izgledati u prostoru

Nubelino

Još i prije nego što mališani krenu u ozbiljno istraživanje svoje okoline puzanjem, aktivnosti ne nedostaje. Tummy time je prva od njih, a koja se preporučuje ubrzo nakon rođenja kako bi bebe jačale svoje mišiće i mogle se samostalno podupirati, a zatim kreću razna okretanja s trbuha na leđa i obrnuto kada već postaje vrlo opasno da borave na povišenim površinama (poput recimo kauča).

Baš se zato, od samog početka i tummy timea, roditeljima daje uputa da djecu polože na pod i tvrđu površinu gdje će sve navedeno i lakše savladati. Tu u priču ulaze razne podloge koje, osim za zabavu, služe i za baby tjelovježbe, vrijeme provedeno ispod baby gyma i slično. A jednom kad poraste, na njima će se igrati i imati svoj kutak rezerviran za maštu.

Wee Gallery

Podloge za igru i gdje ih kupiti

Kasnije će na njima biti raspoređena sva sila igračaka, a za početak je dovoljno da podloga bude udobna, od kvalitetnih materijala i periva. Također, različite su površine za različitu dob. Primjerice, malim puzačima neće odgovarati mekana podloga jer će im se na njoj sklizati i neće moći rafinirati svoje pokrete, ali najmanje će bebe uživati uljuljkane u malo mekše podloge.

Na tržištu ćete naći različite vrste podloga za igru, od mekanih do spužvastih, koje se slažu kao puzzle ili se prostiru u jednom komadu, s uzorcima koji mališanima privlače pažnju ili jednobojnima, kada želite da se uklapaju u ostatak interijera.

U nastavku donosimo različite podloge za svačiji ukus i gdje ih kupiti.

Skip Hop, Male stvari
Nobodinoz, Smallable.com
Quax, Annika Baby
Lizy Kids, Lizykids.si
Nubelino, Nubelino.hr
Wee Gallery, Annika Baby
Toddlekind, Hajdi.hr
Cottonmoose, Choconillas
IKEA
Winfun, Baby Center
Tiny Love, Baby Center
Play&Go, Baby Center
Casmatino, Casmatino.hr
Quut, Male stvari
Skip Hop, Annika Baby
Charlie Crane, Smallable.com
Liewood, Smallable.com

Foto: Smallable.com, Male stvari, Hajdi.hr, Annika Baby, Casmatino, Nubelino, Lizy Kids, Choconillas, Baby Center

Učitati još
Zatvori