Ploom Works igračke obožavaju klinci diljem svijeta, a dostavljaju i u Hrvatsku 
Ploom Works igračke obožavaju klinci diljem svijeta, a dostavljaju i u Hrvatsku 

Ploom Works igračke obožavaju klinci diljem svijeta, a dostavljaju i u Hrvatsku 

Dječje igračke ono su što se pamti, a kada one dolaze kao pravo malo umjetničko djelo, imaju još veću vrijednost. Ploom Works je američki brend igračaka od filca  za kojima su poludjeli klinci diljem svijeta, a dostavljaju i u Hrvatsku.

Prve igračke

Svi se sjećamo svojeg prvog plišanca, barbike ili autića. Igračke koje su nam bile suputnici u ranom djetinjstvu ostaju nam uspomena za cijeli život. Danas, u vremenu konzumerizma i prenatrpanosti, neke vrijednosti gube na jačini, ali ipak neki roditelji se trude ne pretjerivati. Previše izbora ionako dovodi do toga da ne znate što izabrati, a hordersko nakupljanje igračaka kod djece dovodi do njihove nezainteresiranosti. Zato kada birate, odaberite one koje u sebi nose barem neku vrijednost. Bet je djevojka koja stoji iza brenda Ploom Works i koja je svu ljubav prema umjetnosti odlučila usmjeriti u izradu kreativnih igračaka.

Ploom Works

Beth igračke izrađuje od filca, a njezini živopisni likovi instantno su zaludili klince (ali i odrasle diljem svijeta). “Bavim se umjetnošću otkad znam za sebe, ali bio je siječanj 2020. kada sam prvi put pokušala filcati iglom. Od tada sam stvorila stotine predmeta i ne mogu vjerovati koliko sam naučila. Radim na filcanju u slobodnom vremenu između brige za svoj dom i obitelj, prakticiranja različitih vrsta umjetnosti i dok slušam svoje omiljene podcaste. Jako sam zahvalan što mogu imati priliku podijeliti svoju umjetnost s vama i imati bilo koga tko je spreman podržati moje napore kupnjom. Nadam se da će vam ovi filcani komadi malo uljepšati dan kada ih vidite.” – kaže Beth.

A među igračkama doista možete birati između raznih oblika, veličina i boja. Možete naručiti i custome igračke, a fora stvar je i da dostavljaju u Hrvatsku. Više potražite ovdje.

Učitati još
Zatvori