Pariški chic na Jacadi način: ovo su najljepši zimski komadi za klince

Pariški chic na Jacadi način: ovo su
najljepši zimski komadi za klince

Jacadi Paris od 1976. stvara kolekcije inspirirane bezvremenskim nasljeđem francuske mode za djecu. Kao suvremeni brend klasičnih korijena, Jacadi kreira odjeću, obuću i opremu za novorođenčad koji slave čaroliju djetinjstva.

Jacadi Paris elegantne kolekcije odjeće

Dizajnirane za posebne prigode i svakodnevne trenutke, Jacadi Paris kolekcije su namijenjene dječacima i djevojčicama u dobi od 0-12 godina kako bi ih bezvremenska elegancija pratila u svakom njihovom trenutku. Sve kolekcije odjeće, obuće i opreme za bebe su dizajnirane od najkvalitetnijih materijala s posebnim naglaskom na udobnost i slobodu pokreta. Kolekcije prepune šarenih boja i živopisnih motiva, baš kakve Vaša djeca zaslužuju i obožavaju nositi!

Kolekcije izrađene od organskog pamuka

Jacadi potvrđuje i svoju drušvenu odgovornost kroz kolekcije odjeće koje su izrađene od organskog pamuka proizvedenog u ekološkim uvjetima. Malenim ali sigurnim koracima Jacadi doprinosi očuvanju planeta Zemlje i prenosi poruku odgovornosti svim budućim generacijama, pa tako u našim poslovnicama u Zagrebu i Splitu možete sudjelovati u akciji prikupljanja tekstilnog otpada. Ukoliko donesete odjeću koju su Vaša djeca prerasla i više ne nose, Jacadi će ju za Vas odgovorno zbrinuti, a zauzvrat dobivate kupon od -15% popusta na sljedeću kupovinu. Jacadi voli društveno odgovorno ponašanje!

Francuski dizajn

Jacadi Paris kolekcije dizajnirane su i usavršavane u pariškim tekstilnim radionicama gdje se stvara čarolija! Ekskluzivan dizajn i uzorci, te jedinstvene boje su do najsitnijeg detalja razrađene i u središtu svega što Jacadi Paris radi. Uz to, posjeduje i tradiciju izvrsnosti korištenjem kvalitetnih materijala, precizost u izradi, mjerenjima te posvećenosti detaljima, dizajnu i ručnom vezu.  Jacadi stvara kolekcije sa posebnim fokusom na udobnost, funkcionalnost i stil.

Tessa Balaban nosi najljepše Jacadi komade za zimu

Jacadi Paris vrijedno nastavlja dugu obrtničku tradiciju francuskog kroja i dizajna, a dokaz tome je i aktualna zimska Jacadi kolekcija, koja je dostupna i u našim prodavaonicama. Najbolje komade iz nje odjenula je Tessa Balaban i predstavila nam svu raskoš zimskih odjevnih modela i modnih dodataka sa Jacadi potpisom.

Sve Jacadi kolekcije možete razgledati u trgovinama u Zagrebu (Masarykova 14) ili Splitu (City Center One Split, Vukovarska 207) te u online trgovini.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori