Brend koji volimo sada radi i odlične komade za malene

Brend koji volimo sada radi i
odlične komade za malene

Brend For Love & Lemons volimo zbog divnog donjeg rublja, kupaćih kostima i haljina. No ovo nije priča o njemu već o novom sestrinskom brendu kojeg su službeno predstavili prošle godine. Kada je postala majka, osnivačica Gillian Kern odlučila je pokrenuti liniju za najmlađe sa sličnom lepršavom estetikom koju prepoznajemo u nekim komadima brenda za “odrasle”.

A post shared by Lil’ Lemons (@lillemons) on

Lil’ Lemons

Lil’ Lemons donosi stylish komade za bebe, djevojčice i dječake koji su istovremeno udobni i napravljeni od organskog pamuka. Mame trendseterice koje vole istovremeno osmišljavati svoje i bebine kombinacije bit će oduševljene jer brend u ponudi ima slične haljinice ili kupaće kostime s kojima će se moći pokazati ovog ljeta. Na stranici čak imaju posebnu sekciju Mommy & Me u kojima su prezentirani For Love & Lemons komadi zajedno s minijaturnim Lil’ Lemons kreacijama.

No za svoje #twinning lookove neće biti zakinuti ni cool tate, za koje doduše ne postoje For Love & Lemons komadi, ali mogu pronaći minijaturne modele u dječjoj ponudi te ih upariti sa svojom garderobom.

A post shared by Lil’ Lemons (@lillemons) on

Inače, brend For Love & Lemons u Hrvatskoj možete pronaći u Clan Concept Storeu, Frankopanska 4, Zagreb, dok se Lil’ Lemons može naručiti putem primjerice Nordstroma i nekih drugih stranica. Pogledajte na linku što sve imaju u ponudi.

A post shared by Lil’ Lemons (@lillemons) on

A post shared by by Lola (@whatlolalikes) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori