Novi model omiljenih Stokke kolica koja se prilagođavaju vašoj bebi

Novi model omiljenih Stokke kolica koja se
prilagođavaju vašoj bebi

Kreirajte svoja kolica

Dječja kolica su jedna od najvažnijih investicija kada se obitelji pridruži novi član. Ona su nezamjenjivo pomagalo i dnevno prijevozno sredstvo za mališana, u šetnjama, rješavanju obaveza i kretanju gradom. No budući da dijete raste, važno je da kolica budu prilagodljiva i da rastu s djetetom kako bi se maksimizirao njihov učinak. To znači promjenjive košare i stolice te mogućnost personaliziranja pri vožnji da bi kolica ostala najpraktičnije sredstvo.

Osim prilagodljivosti, važno je da pri vožnji budu apsolutno funkcionalna i da je lako njima upravljati. Podesivost na svim razinama znatno će olakšati roditeljima da oboje prilagođavaju kolica sebi, a istovremeno i bebi. Sve to u jednom paketu ima model Xplory V6 uvaženog brenda Stokke.

Stokke Xplory V6 dječja kolica

Stokke Xplory V6 dječja kolica podesiva po visini dizajnirana su kako bi svaki centimetar pružio više bliskosti i povezanosti vas i vašeg djeteta. Intuitivni dizajn čini ih dječjim kolicima iz snova. Prednji kotači koji se okreću daju im super pokretljivost čak i kod guranja jednom rukom i oko najužih kuteva. S obzirom na to da se kolica podešavaju po visini i postoji mogućnost vožnje kod koje je dijete okrenuto i prema vama i u smjeru vožnje, postoje nebrojene mogućnosti podešavanja koje će se prilagoditi vama i vašim potrebama. Pogodna su od rođenja do 15 kg.

Nude ultra udobnu košaru sa superiornom ventilacijom za novorođenče, meku sjedalicu s rastezljivim pokrovom za sunce za malo starije dijete pa čak i rješenje za braću i sestre za daskom za vožnju. Niti jedna druga kolica ne pružaju toliku bliskost roditelja i djece kao Stokke Xplory dječja kolica. Ne zaboravite, Stokke Xplory V6 dječja kolica mogu se korititi u sistemu za putovanja sa svim Stokke autosjedalicama bez upotrebe adaptera. Isto tako mogu se koristiti i s dječjim sjedalicama drugih proizvođača uz upotrebu prikladnih adaptera.

Ova multifunkcionalna kolica brenda Stokke možete pronaći u trgovini Male stvari i njihovom web-shopu. Dolaze u nekoliko različitih boja, zadržavajući sve iste kvalitete. Na službenoj stranici doznajte sve detalje koji bi vas još mogli zanimati.

Foto: Stokke

Učitati još
Zatvori