Nježni proizvodi poznatog grčkog eko baby brenda napokon su dostupni i u Hrvatskoj

Nježni proizvodi poznatog grčkog eko baby brenda napokon su dostupni i u Hrvatskoj

Roditelji više ne moraju brinuti oko odabira pelena i proizvoda za dječju njegu jer je na hrvatskom tržištu napokon dostupan poznati grčki brend Agnotis. Naziv brenda Agnotis ”αγνότης” na grčkom jeziku označava čistoću i odražava glavne vrijednosti i ciljeve brenda. Vođeni idejom o razvoju ekološki osviještenog brenda, nude proizvode koji su visokokvalitetni, kreirani od prirodnih sastojaka, hipoalergeni i certificirani za kožu i okoliš. Svi proizvodi jamče vrhunsku kvalitetu i nježnu djelotvornost potpuno prilagođenu potrebama beba, djece i mama. Brend stalno razvija svoj asortiman u skladu s potrebama i željama mama, koje žele da njihova djeca odrastaju uz proizvode najvećeg standarda sigurnosti i kvalitete.

Pelene od visokokvalitetnih materijala

Agnotis je razvio široki asortiman proizvoda. Posebno se izdvajaju njihove pelene koje su proizvedene prema najvišim standardima EU od visokokvalitetnih, dermatološki ispitanih i hipoalergenih materijala. Anatomski su oblikovane te se odlikuju savršenim prianjanjem i izuzetnom snagom upijanja. Osim što su iznimno blage u dodiru s nježnom kožom bebe, one ne sadrže parfeme, klor, izbjeljivače i lateks. To ih čini i idealnim ekološkim rješenjem.

Agnotis dječja kozmetika dolazi u razigranim pakiranjima

Kamilica, neven, zob i najkvalitetnija ljekovita ulja kriju se u Agnotis pakiranjima razigranog dizajna koja podsjećaju na dječje igračke. Prirodnu kozmetiku Agnotis čine zaštitna krema za pelensko područje, dječji šampon za kosu i tijelo, mlijeko za tijelo, blagotvorno ulje za njegu, potpuno prirodna i organska spužva za kupanje i nježne vlažne maramice za čišćenje i umirivanje kože.

Ostali proizvodi u njihovoj ponudi

Osim pelena i dječje kozmetike, brend u ponudi ima i visokokvalitetne upijajuće pamučne podloge za prematanje te brojne druge proizvode za bebe i mame, od kojih izdvajaju inovativni prenosivi grijač za dječje boce.

Otkrijte brend…

Brojni roditelji diljem svijeta prepoznali su iznimnu kvalitetu, dizajn i posebnost brenda Agnotis, a od sada možete i vi. Proizvode možete pronaći u Ljekarnama Splitsko-dalmatinske županije i na njihovom web shopu. Kada je riječ o vašem djetetu, samo najbolje je prihvatljivo.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori