Nova Zara Baby kolekcija je nešto najslađe – ovo su komadi koje želimo

Nova Zara Baby kolekcija je nešto najslađe
– ovo su komadi koje želimo

Pravo jesensko vrijeme stiglo je u skladu s kalendarom, vruće ljetne dane zamijenila su hladna jutra i večeri, lišće gubi svoju zelenu boju, krenule su i prve jesenske kiše – a s njima i želja da se ušuškamo u domu, zamotamo u topla pletiva i prepustimo jesenskom raspoloženju.

Nova Zara Baby kolekcija za jesen

Taj je mood bio inspiracija za najnoviju Zara Baby kolekciju u kojoj definitivno ne nedostaje toplih i mekanih komada za najmlađe. Unazad nekoliko godina iznimno se popularnim pokazao jednodijelni čupavi onesie u kojem beba izgleda poput malog slatkog medvjedića, pa tako Zara za ovu sezonu predlaže jedan od umjetnog krzna i jedan u teddy varijanti.

Pletivo, teddy kaputići, samt tregerice, rebraste vunene tajice, podstavljene jaknice, pletene kapice i šlapice, a sve u pravim jesenskim bojama – bež, smeđoj, maslinastozelenoj, sivoj, narančastoj, čine idealnu capsule kolekciju ako vam stiže (ili je već stigla) jesenska beba. Komadi se odlično kombiniraju jedni s drugima pa zaista mogu postati okosnica cijele garderobe, a uz to su zaista preslatki i teško im je odoljeti – pogotovo kad gledamo kampanju.

Sve komade pronađite online na Zara stranici.

Foto: ZARA

Preporuka

Zatvori