Nicoos je novi dječji concept store u Zagrebu

Nicoos je novi dječji concept
store u Zagrebu

Mnoštvo poznatih brendova napokon je došlo u Hrvatsku kroz novootvoreni dječji dućan u samom centru Zagreba. Nicoos, kids concept i multibrand store koji je otvorio svoja vrata u Teslinoj 11. Veja, Donsje Amsterdam, Yoyo Babyzen, Lapin and Me, OlliElla, Apunt Barcelona, Elva, Mori samo su neki od brendova koje možete pronaći u Nicoosu.

„Sve što je dostupno u Nicoosu pomno sam odabrala kao majka koja bira samo najbolje za svoje dijete. Baš kao što bi i svaka druga majka. To mi je ujedno bila i misao vodilja kojom sam se vodila dok sam pripremala sve potrebno za otvorenje dućana.“ – izjavila je vlasnica Ana Franja, majka danas devetnaestomjesečne djevojčice Nike po kojoj je dućan i dobio ime.

Koje brendove možete pronaći u Nicoosu?

Veja – francuski brend tenisica koji njeguje “fair trade” poslovanje, održivi proces proizvodnje, a uz to sadrži i fenomenalan dizajn. Izrađuju se u Brazilu od organskih sirovih materijala iz Amazone. Ekološki su potpuno prihvatljive, a imaju čak i liniju veganskih tenisica. U Nicoosu su dostupni modeli u veličinama od 22 do 39, ovisno o modelu.

Donsje Amsterdam – nizozemski brend koji većinu svojih stvari izrađuje ručno i koristi samo najfiniju kožu i materijale. U Nicoosu možete pronaći njihove neodoljive čizmice, kapice, ruksake i odjeću. Donsje je brand koji će definitivno udovoljiti ukusu i onih najizbirljivijih kupaca.

Mori – engleski brend koji je Nicoos ekskluzivno doveo u Zagreb. Za Morijem su potpuno lude Engleskinje koje u redovima čekaju u Selfridgesu da bi za djecu kupile samo najfinije komade organskog pamuka. U Nicoosu su dostupne Mori pidžame, bodiji, ručnici, tetra pelene i vreće za spavanje od najfinijeg organskog pamuka koji će vas oduševiti već na sami dodir i prvi pogled.

Olli Ella – brend o kojem slike govore vise od 1.000 riječi. U njihove neodoljive kofere, drvene kućice, pletena kolica i košare ćete se zaljubiti istog trenutka.

Elva – francuski brend za najmlađe koji sve svoje proizvode proizvodi od PET ambalaže je potpuno ekološki prihvatljiv i nije štetan za okoliš. U ponudi možete naći prekrasne dekice i dodatke za vaše mališane.

Od brendova su u Nicoosu dostupni još i Kids Concept igračke, najpraktičnija i najprodavanija Yoyo Babyzen kolica, Oli and Carol, Red Castle, Beaba, Hevea, Skip Hop, Twistshake, Janod, Le Toy Van, Elodie Details. Looly Boo i mnogi drugi, te je u planu u budućnosti dovesti još mnoštvo novih brandova.

Vise informacija možete pronaći na Instagram profilu Nicoosa.

Učitati još
Zatvori