Čokoladne radionice u Muzeju čokolade u Zagrebu razveselit će i zabaviti vaše mališane

Čokoladne radionice u Muzeju čokolade u Zagrebu razveselit će i zabaviti vaše mališane

Nakon vrlo neobične školske godine djeca trebaju vrijeme za igru i druženje. U ovom razdoblju, u kojem imaju puno više slobodnog vremena, u Muzeju čokolade Zagreb organiziraju se subotnje radionice za djecu. Na njima se djeci otkriva sve o ovoj omiljenoj slastici, dobro se zabavljaju i druže. Čak mogu i ponijeti kući svoje rukotvorine. Vašim čokoljupcima osigurana su tri sata dobre zabave uz edukaciju, kreativnost i poticanje senzorike. Radionice su prilagođene uzrastu od 8 do 13 godina, a odvijaju se svake subote u prostoru Muzeja, na adresi Varšavska 5, od 10:00 do 13:00 sati. Tema radionice koja će se održati u subotu, 20. lipnja, je Čokolada s europskih dvorova.

Kulturno, edukativno i zabavno

Proći ćemo kroz povijest čokolade uz degustaciju, ukrašavat ćemo porculan decoupage tehnikom te trenirati osjetilo njuha kroz zabavne zadatke. Za kraj ćemo izraditi i degustirati čokoladni napitak po uzoru na napitke s europskih dvorova 18. stoljeća. Na dvije prethodne radionice tražilo se mjesto više, ali naš nam kapacitet ne dopušta da primimo više od 14 djece. Stoga ljubazno molimo roditelje da što prije rezerviraju mjesta za svoje čokoljupce“, pojasnila nam je vlasnica Muzeja čokolade Zagreb Ružica Božić Cerovac koja je i sama majka troje djece. Nadodala je kako će polaznici za vrijeme trajanja radionice biti povjereni na brigu i čuvanje iskusnim pedagozima. Oni će se pobrinuti da kroz interdisciplinaran pristup djeca dožive muzej kao kulturnu, edukativnu i zabavnu ustanovu.

Cijena s uključenim materijalima po djetetu je 150,00 kn. Za svako iduće dijete iz iste obitelji Muzej čokolade Zagreb nudi popust od 15 %. Plaćanje je moguće izvršiti prije početka same radionice. Mjesto u radionici može se rezervirati pozivom na broj telefona 01/2092-966 ili e-mailom na info@svijetcokolade.hr.

Muzej čokolade Zagreb organizira i ljetni Čoko kamp

Iz Muzeja čokolade dolazi još jedna novost – ljetni Čoko kamp na koji ćete već od 29. lipnja, kao i tijekom cijelih ljetnih praznika moći poslati svoju djecu. Surađujući s brojnim dječjim grupama pedagozi Muzeja čokolade Zagreb napravili su savršeni recept za čokoladno kampiranje u Muzeju koje će stvoriti nezaboravne uspomene. Sve informacije o kampu možete naći na njihovoj web stranici.

Foto: Karlo Jelić

Učitati još
Zatvori