Multifunkcionalan krevetić za djecu

Svako dijete treba vlastiti kutak u kojem će se osjećati sretno i zadovoljno. Djeca se od najranijeg djetinjstva razvijaju kroz igru i istražuju svijet oko sebe. Silvija i Dujam Ivanišević završili su studij arhitekture u Zagrebu i došli na ideju napraviti krevetić koji se prilagođava rastu i potrebama djeteta od prvog dana do treće godine života.

dječji krevetić

 

QQQQ krevetić ima 4 varijante korištenja: madrac pri vrhu kreveta radi jednostavnijeg polaganja bebe na spavanje, madrac na sredini kada se dijete nauči okretati i sjediti, madrac pri dnu kreveta kada se dijete krene dizati na noge i nakon što dijete preraste krevetić pretvara se u kućicu za igru.

djecji krevetić

Koristeći ugrađeni mehanizam visina kreveta se mijenja ovisno o veličini i potrebama djeteta. Krevetić ima mogućnost ljuljuškanja i naginjanja madraca za lakše uspavljivanje. U najvišem položaju madraca prostor ispod se može koristiti kao spremište. U srednjim pozicijama madraca krevetić ujedno služi i kao ogradica ovog krevetića. Kad dijete preraste krevetić, okretanjem naopako, jednostavno postaje kućica za igru ili spremište za igračke i pelene. Krevetić je najvećim djelom izrađen od šperploče, borovih šipki i filca. Svi dijelovi se rastavljaju, omogućavajući jednostavno spremanje ili recikliranje. Nakon dobro prospavane noći, veliki otvor omogućava djetetu da sam izađe iz krevetića. Ključni kriteriji svakog roditelja za odabir kreveta su sigurnost, funkcionalnost i udobnost. Savršenog dizajna, ovaj inovativni krevetić pružit će vašim mališanima miran san a vama olakšati svakodnevicu.

0