Uskoro počinje najzabavniji kamp za djecu u kojem se spajaju učenje i igra

Uskoro počinje najzabavniji kamp za djecu u
kojem se spajaju učenje i igra

Math Magic Kamp, prvi matematički kamp u Hrvatskoj za djecu uzrasta od šest do 10 godina održat će se od 2. do 11. srpnja 2021. u Šibeniku u dječjem hotelu Andrija (****) u sklopu Amadria Parka.

Nakon ovakve, izazovne godine, svima nam godi predah uz more, pa tako i našim mališanima kojima je ova školska godina bila, u najmanju ruku – neobična. Baš zato, Math Magic Kamp, prvi matematički kamp u Hrvatskoj za njih je pravo zadovoljstvo.

Učenje kroz igru i zabavu

U deset dana provedenih na ovoj predivnoj lokaciji, polaznici kampa će učiti kroz igru, dodatno razvijati svoje kognitivne sposobnosti te se pripremiti za nadolazeću školsku godinu kako bi što lakše svladali novo gradivo. S polaznicima će raditi stručni tim učiteljica i školskih psihologa te turistički vodič za djecu.

„Matematiku primjenjujemo svakodnevno u našim životima i svladavanje iste svojevrsni je luksuz. Osnova za sve što radimo. Upravo zato želimo olakšati djeci da nauče razumjeti, ali i koristiti matematiku na praktičnim, jednostavnim i opipljivim primjerima kroz igru“, kažu organizatorice kampa, Sarah Vuković i Antica Filipović Grčić.

Kako će izgledati nastava?

Nastava se odvija u prostranim i klimatiziranim učionicama u sklopu luksuzno opremljenog konvencijskog centra, a u grupicama je maksimalno deset polaznika, radi sigurnosti, ali i radi individualnog pristupa svakome djetetu. Učenje se odvija VAK-metodom koja podrazumijeva učenje na kreativan i zabavan način te svladavanje najvažnijeg matematičkog gradiva putem praktične primjene, različitih pokusa, igara i mozgalica. Tu su i radionice abakusa na kojima djeca kroz druženje i igru razvijaju kognitivne sposobnosti. Cilj je olakšati djeci, a time i roditeljima, svladavanje matematičkog gradiva u nadolazećoj školskoj godini. No, naravno, rezervirano je vrijeme i za izlete i zabavu!

Dodatne aktivnosti za mališane

„U popodnevnim i večernjim satima svakog dana održavat će se nova aktivnost za naše mališane. Aktivnosti se održavaju u hotelu pod vodstvom specijaliziranih animatora, a polaznici će moći sudjelovati u različitim aktivnostima, poput tematskih zabava prilagođenih njihovom uzrastu. Osim organiziranih zabavnih aktivnosti u hotelu, polaznici će moći uživati i na prekrasnim plažama, hotelskim bazenima, prirodu, vodenom parku i minigolfu. Organizirana su i dva izleta – panoramski izlet brodom te posjet Etno selu resorta gdje će održati svečana večera i dodjela diploma“, otkrili su nam iz Math Magic Kampa te dodali kako je baš sve prilagođeno djeci, od nastave preko zabave, pa sve do smještaja, hrane i prijevoza! Osim toga, svi polaznici će dobiti čak i personaliziranu uniformu te školsku torbu sa svim potrepštinama poput bilježnica i olovaka. Ovo je matematički kamp na kojem bi zaista svatko, bez obzira na dob, želio sudjelovati!

Više informacija saznajte na Math Magic Kamp!

Foto: Math Magic Kamp

Preporuka

Zatvori