Domaći brend tapeta koje krase brojne hrvatske domove

Domaći brend tapeta koje krase
brojne hrvatske domove

@marastracije_by_josipa

Beskrajno skrolanje Instagramom često nad odvede na neočekivane profile. Ponekad baš ciljano tražimo, no većinu puta nam stvari nekako iskoče u pravi trenutak. Već smo pisali o brendu Marastracije by Josipa kroz zanimljivu foto priču. Što novo imaju u ponudi i koji su novi načini da dječjoj sobici date ‘twist’? Na blogu možete pročitati više o tome što su ustvari Marastracije i zašto se njihov ‘Studio Maras’ ustvari piše s ‘j’ (studijo).

Marastracije by Josipa za najslađe dječje sobe

@marastracije_by_josipa

Marastracije su ilustracije, a u dječjim sobama uvijek su poželjne. Upotpuniti zidove osim, danas popularnim svjetlećim instalacijama, posterima – uvijek su dobar izbor. Njima se počela baviti nakon rođenja svojih mališana i naravno iz ljubavi prema slikarstvu. Ovo nisu samo obični posteri kakve inače viđamo kod grafičkih dizajnera. Imaju štih, priču i toplinu te su idealni za stvaranje mirne i spokojne atmosfere u dječjim sobama.

Tapete za one malo odvažnije

@marastracije_by_joispa

Tapetama su u prošlosti dekorirali dvorce, palače i raskošne vile. Neko vrijeme su pale u zaborav i zamijenile su ih boje, no čini se kako se trend ove godine ponovno vratio u domove. Marastracije by Josipa tim dizajnira i one personalizirane, pa ćete dječjoj sobici tako dati dašak osobnosti. Avioni, likovi životinja, cvijeće uz ime vašeg mališana? Nećete pogriješiti koju god izabrali. Inspiraciju smo pronašli na službenom Instagram profilu, a svaka sobica priča svoju priču.

Učitati još
Zatvori