Ikonična Tripp Trapp® stolica stiže u novim proljetnim bojama

Ikonična Tripp Trapp® stolica stiže
u novim proljetnim bojama

Norvežani i njihova ljubav prema prirodi zauvijek se isprepliću. “Najnoviji dodatak našoj kolekciji boja Tripp Trapp® stolica, snažno je utemeljen na našoj zahvalnosti za svijet oko nas i našoj želji da u zatvoreni prostor unesemo dašak ljepote na otvorenom”, ističu iz brenda Stokke.

Crpeći iz izvanredne palete majke prirode, dizajneri Tripp Trapp® stolice bili su nadahnuti prvim znakovitim znakovima proljeća. Nove boje kultne dječje stolice odaju počast svježem zelenom lišću i nježnoj mahovini koja izranja pod sunčanim nebom, suptilnim cvjetovima koji počinju pupati i čudesnim krilima čarobnih bubamara. Jeste li znali da bubamare ne samo da signaliziraju da je proljeće na putu, već u mnogim kulturama simboliziraju sreću, sigurnost i zdravlje?

Kultna stolica Tripp Trapp® u Warm Red & Soft Mint nijansi unosi svježinu proljeća u Vaš dom te Vam omogućuje da iskusite genijalnost skandinavskog dizajna u najboljem izdanju. Kako bi upotpunili izgled Tripp Trapp stolice, u ponudi Malih stvari također ćete pronaći i Tripp Trapp® Baby Set u istim nijansama.

Osjećate se nadahnuto? Pustite da Vaša kreativnost procvjeta te uz cijelu paletu novih jastuka prilagodite svoju Tripp Trapp®  stolicu životnim prostorima i stilu. Napravljeni od najmekšeg organskog pamuka, s premazom bez štetnih PFC tvari olakšat će Vam održavanje, ali i dodati mekoću i stil.

Tripp Trapp® je stolica za cijeli život

Otkako je 1972. norveški dizajner Peter Opsvik stvorio stolicu koja raste s djetetom, nastala je prava revoluciju u cijeloj kategoriji dječjeg sjedenja. Izvrsna u svojoj jednostavnosti, dizajnirana je za svaku fazu djetinjstva i  dobne skupine. Stolicu Tripp Trapp® moguće je koristiti cijeli život što ju čini uistinu ikonskim komadom namještaja i predstavlja dugovječnost u svom najčišćem obliku.

Tijekom posljednja četiri desetljeća više od 11 milijuna djece širom svijeta uživalo je u jelima i odrastalo je koristeći kultnu stolicu Tripp Trapp®. I danas, kao i tada, inteligentan, podesivi dizajn omogućuje slobodu kretanja s podesivim sjedištem i pločama za noge  po dubini i visini. Ova nenadmašna prilagodljivost osigurava da Vaše dijete, u bilo kojoj dobi, bude u udobnom položaju za sjedenje. Uživajte gledajući kako Vaše dijete uči, komunicira i razvija se u sigurnosti i udobnosti te u Vašoj blizini za obiteljskim stolom. Stolica Tripp Trapp® testirana je strogim testovima te uživa povjerenje kupaca tijekom 45 godina.

Priča o dizajnu

Kada je njegov sin Tor navršio dvije godine, Peter Opsvik otkrio je da je Tor prerastao svoju visoku stolicu te nije mogao pronaći onu koja bi mu omogućila da udobno sjedi u visini stola s ostatkom obitelji. Uz svoja zapažanja, Opsvik je stvorio stolicu koja djeci svih dobnih skupina uistinu pruža udobno, ergonomsko sjedalo za stolom te time promijenio način na koji doživljavamo dječje sjedenje. Tripp Trapp® bila je prva stolica koja je dijete dovela u samo srce obitelji – obiteljskog stola, omogućujući slobodu kretanja i odrastanja s djetetom.

Proizvedene u Europi. Odlikuje ih vrhunska kvaliteta.

Stolica Tripp Trapp® izrađena je prvenstveno od europskog drveta bukve i hrasta koji se odgovorno dobivaju slijedeći principe održivosti. Zbog svoje snage, trajnosti i fleksibilnosti, bukva i hrast prirodan su izbor za izradu dugotrajnog namještaja. To je razlog zašto Tripp Trapp®  stolica dolazi sa 7-godišnjim jamstvom.

Drvo odabrano za stolicu Tripp Trapp® približava Vas prirodi. Prekrasna vlakna svakoj stolici daju jedinstveni izgled koji s vremenom postaje sve privlačniji. Tripp Trapp® jest svakako vrhunska dizajnerska stolica namijenjena dugovječnosti… generacijama.

Ostavite trajni utisak gravurom

Graviranje Vaše Tripp Trapp® stolice značajan je način da djetetu date do znanja da je stolica izrađena posebno za njih. Stokke® sa zadovoljstvom nudi obiteljima mogućnost graviranja naslona stolice Tripp Trapp® s imenom djeteta te potpunu personalizaciju.

Učitati još
Zatvori