Maisonette – online shop kojeg zovu Net-a-Porterom za klince

Maisonette – online shop kojeg
zovu Net-a-Porterom za klince

@maisonetteworld

Kada je riječ o dječjoj odjeći, mame često traže ono najbolje, u najmanju ruku onakvo kakvo mogu pronaći za sebe zahvaljujući brojnim offline i online izvorima. Specijaliziranih trgovina odjećom i dekorom za dom doista je mnogo, no malo je onih posvećenih samo djeci, pogotovo kada je riječ o luksuznijim brendovima.

@maisonetteworld

Što se odraslih tiče, često dalje od Net-a-Portera ne moraju ni tražiti jer na jednom mjestu imaju apsolutno sve – od razvikanih brendova pa sve do onih nišnih, za kojima će se svi okretati i pitati gdje ste baš taj komad nabavili.

Što sve krije Maisonette?

Kad je pak o djeci riječ, takva jedna stranica nije postojala u baš tolikom obujmu i s istim ciljem, sve dok se nije pojavio Maisonette. Pretraživanje cool unikatnih komada odjednom je postalo lakše, a vaši klinci odjeveni sa stilom.

@maisonetteworld

Na jednom mjestu, poput agregata, okuplja najljepše proizvode za djecu, od dizajnerskih brendova, do onih malih brendova za koje nitko ne zna, ali ih želite posjedovati. Maisonette su pokrenule Sylvana Ward Durrett i Luisana Mendoza Roccia, obje mame s dugogodišnjom karijerom u modi, Vogue veteranke, koje su itekako dobro znale što žele i kako to dobiti.

@maisonetteworld
@maisonetteworld

Zavirite na stranicu na ovom linku i pogledajte kakve sve divne stvari nude – Maisonette dostavlja i u Hrvatsku!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori