Made by Li šarmantan je hrvatski brend koji nas je oduševio

Made by Li hrvatski je brend iza kojeg stoji Ivana Horvat-Tresoglavić. Ivana je po struci kostimografkinja, a nakon djece posao u struci zamijenila je izradom čarobnih dječjih detalja i igračaka. Krila leptira, rode visilice i razne magične dječje igračke sobu vaših mališana učiniti čarobnom.

Svaki detalj za sobu ili igračka izrađena je od visoko kvalitetnog materijala poput lana, pamuka i baršuna, a ono što nas je oduševilo jest jednostavnost izgleda svake igračke ili ukrasa. Proizvodi su pretežito neutralnih boja, tako da su savršeni za dječake i djevojčice.

Igračke i dječji detalji koje će vaše dijete obožavati

Ivana izrađuje setove za vile i vilenjake u kojima se nalaze kruna, magičan štapić, krila i oglavlja. Također izrađuje i dječje jastuke u obliku lavića, ptica, zvijezda i mjeseca, a ono što nas je oduševilo su rode visilice. Ove posebne rode kreirane su da krase sobu vašeg mališana, a beskrajno su šarmantne i vjerujemo da će ih vaše dijete brzo zavoljeti. Ove slatke detalje i igračke možete naručiti na Made by Li Instagram profilu.

Foto: Instagram

1