Made by Li šarmantan je hrvatski brend koji nas je oduševio

Made by Li šarmantan je hrvatski
brend koji nas je oduševio

Made by Li hrvatski je brend iza kojeg stoji Ivana Horvat-Tresoglavić. Ivana je po struci kostimografkinja, a nakon djece posao u struci zamijenila je izradom čarobnih dječjih detalja i igračaka. Krila leptira, rode visilice i razne magične dječje igračke sobu vaših mališana učiniti čarobnom.

Svaki detalj za sobu ili igračka izrađena je od visoko kvalitetnog materijala poput lana, pamuka i baršuna, a ono što nas je oduševilo jest jednostavnost izgleda svake igračke ili ukrasa. Proizvodi su pretežito neutralnih boja, tako da su savršeni za dječake i djevojčice.

Igračke i dječji detalji koje će vaše dijete obožavati

Ivana izrađuje setove za vile i vilenjake u kojima se nalaze kruna, magičan štapić, krila i oglavlja. Također izrađuje i dječje jastuke u obliku lavića, ptica, zvijezda i mjeseca, a ono što nas je oduševilo su rode visilice. Ove posebne rode kreirane su da krase sobu vašeg mališana, a beskrajno su šarmantne i vjerujemo da će ih vaše dijete brzo zavoljeti. Ove slatke detalje i igračke možete naručiti na Made by Li Instagram profilu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori