Ove dječje tapete možete naručiti i u Hrvatsku

Ove dječje tapete možete
naručiti i u Hrvatsku

Little Hands je tvrtka u Portugalu koja se bavi dječjim ilustracijama, a njezine vlasnice su Marta Belo i Leonor Feijó. Marta je arhitektica iz Porta koja se zadnjih deset godina u potpunosti posvetila ilustraciji. Dok je Leonor profesionalna fotografkinja, čija je strast s vremenom također postala ilustracija. Obje kombiniraju svoj senzibilitet i maštu kako bi stvorile uistinu jedinstvene i maštovite tapete koji će krasiti zidove vaših najmlađih.

Little Hands kreirat će ilustraciju koju god poželite

One poput krojačica osiguravaju to da se tapete savršeno uklope na vaš zid, a sve što vi morate napraviti je dati im sve potrebne mjere. Tapete možete naručiti u različitim veličinama, a one ih personaliziraju prema vašim potrebama. Isto tako, možete odabrati omiljenog lika ili bilo koju od brojnih tema iz njihovog kataloga. Ono što vašu Little Hands tapetu može učiniti još posebnijom je dodatak imena vašeg djeteta, citata ili bilo čega što vam padne na pamet. Prije nego što vam pošalju vašu narudžbu, oni će vam poslati fotografiju vašeg odabranog dizajna, kako bi bili sigurni da je to ono što ste si zamislili. Isto tako, možete birati i između uobičajenih i samoljepljivih tapeta, a dostavit će vam ju bilo gdje u svijetu. Stvarno presladak način za to da u sobu svog djeteta unesete u potpunosti personaliziranu atmosferu iz snova.

Svoju Little Hands tapetu možete naručiti ovdje, a možete ih zapratiti i na Instagramu kako bi lakše našli inspiraciju za ukrasiti sobu svog djeteta.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori