Puloveri s kojima mame i klinci mogu koordinirati outfite

Puloveri s kojima mame i klinci mogu
koordinirati outfite

Kao i većina najzanimljivijih brendova danas, Lingua Franca je također nastao slučajno. Brend je pokrenula Njujorčanka Rachelle Hruska MacPherson nakon što je prvobitno personalizirala vintage pulovere za sve svoje prijatelje. Na njima bi vezla različite zabavne fraze i riječi iz hip-hop pjesama, a prijatelji su popularizirali pulovere na svojim Instagramima do te mjere da je shvatila da je nabasala na jednu zaista unosnu ideju.

Lingua Franca puloveri

Budući da dolazi iz njujorškog visokog društva i dugo pliva u poduzetničkim vodama, nije trebalo dugo da se s Linguom Francom pozicionira u sve relevantne online trgovine, kao što je primjerice Net-a-Porter te da broj pratitelja naraste na 60 tisuća followera. Nakon kolekcije za odrasle, ubrzo je uslijedila i kolekcija za djecu. I jedna i druga se sastoje od pulovera od kašmira u različitim bojama s izvezenim natpisima, kao što su Feminist, Original Gangsta, Cool Like That, Love Is The Message i slično, pa se mame i klinci mogu međusobno koordinirati jer dječja je kolekcija uniseks.

Jednostavni, jednobojni, klasični krojevi pulovera i kao rukom izvezeni natpisi stvaraju simpatičnu podlogu za #twinning moment koji Instagram generacija roditelja toliko voli. No i ako izuzmete takvu priliku, ove pulovere bi rado dodali u svoju garderobu. Lingua Franca dostavlja u Hrvatsku i možete ih pronaći na službenoj stranici.

Za mame:

Za djecu:

Foto: Instagram, Lingua Franca

Učitati još
Zatvori