Lillagunga – skandinavski dječji brend koji stvara čarobne ljuljačke

A post shared by Anna Kubel (@annakubel) on

Upoznajte neodoljivi skandinavski brend koji kreira predivne i zanimljive drvene igračke za djecu. Vintage stil kojim odiše Lillagunga brend stvara osjećaj bezbrižnosti i čistoće koji toliko povezujemo s djetinjstvom.

Lillagunga je skandinavska riječ za ljuljanje, stoga su sve igračke namijenje upravo uživanju u pokretu. U kolekcijama Lillagunga brenda pronaći ćete ljuljačke, drvene konjiće i gimnastičke ručke za ljuljanje. Pokret, polet i sloboda odišu svakim proizvodom ovog zanimljivog brenda. Sve su igračke ručno izrađene u Finskoj, a u svakom detalju vidljiva je posebna pažnja i posvećenost.

Svaki djelić ovih igračaka je siguran za djecu, a same igračke su vrlo jednostavne za upotrebu.

Lillagunga igračke dostupne su u bijeloj boji te boji drveta. Užad je načinjena od prirodnih materijala, a nisu korištena bojila sa štetnim kemikalijama. Svaka igračka, ukoliko je želite personalizirati, može imati potpis mališana kojemu je namijenjena, što je posebno slatko. Zanimljiva je filozofija ovog brenda kojima je glavni cilj uveseljavati ljude, činiti ih sretnima i ispunjenima. A sudeći prema igračkama koje izlaze iz njihove čarobne manufakture, u tome su itekako uspješni.

Moguće je ove igračke naručiti i u Hrvatsku putem stranice, ali uz shipping od 25€.

Lillalunga Toddler ljuljačka

Ljuljačka bijele boje i prirodne boje drveta sa sigurnosnim pojasom, idealna je za sasvim malu djecu koja će uživati u laganim kretanjama ove predivne ljuljačke. Idealna je za dekoriranje vaše terase, dvorišta i unošenje radosti u svakodnevicu mališana.

A post shared by Lillagunga (@lillagunga) on

Lillalunga Reindler

Vrlo jednostavan, ali beskrajno simpatičnom drvenom konjiću. Zanimljiv je podatak da su se prve ovakve igračke pojavile u 17. stoljeću, ali i dalje je jedna od omiljenih igračaka i današnjih mališana. Ovo izdanje konjića krasi jednostavnost, ima samo nacrtane zatvorene oči pa djeluje kao da konjić sanjari dok dijete uživa u pogledu i ljuljanju.

A post shared by Lillagunga (@lillagunga) on

Lillalunga gimnastic rings

Riječ je o spravi za vježbanje koja se može pronaći u svakoj dobro opremljenoj sportskoj dvorani. No, uz ovaj praktični i lijepi brend mališani mogu uživati u gimnastici i u svom domu. Ove gimnastičke ručke su obrađene, zaglađene i prilagođene malim zaljubljenicima u sport.

A post shared by FUGE 馥閣 (@fuge.tw) on

Lillalunga classic dječja ljuljačka

Ova je ljuljačka namijenjena nešto starijim mališanima koji mogu samostalno održavati ravnotežu i uživati u pokretu. Klasičnog je dizajna, vrlo moderna i privlačna u crno-bijeloj kombinaciji.

A post shared by Laurence (@b_l_a_n_c_h_e_85) on

Lillalunga velika ljuljačka

Ljuljačka koja je namijenjena i odraslima koji i dalje ne žele odrasti već uživati u igri i sitnim radostima.

A post shared by Lillagunga (@lillagunga) on

A post shared by Lillagunga (@lillagunga) on

A post shared by Johanna (@wilwig) on

A post shared by Christina (@lillely_) on

Foto: Instagram

0