Lalas je brend odjeće za djevojčice na čije će komade imuna ostati malo koja mama

Lalas je brend odjeće za djevojčice na čije će komade imuna ostati malo koja mama

Za svoje klince želimo samo najbolje, zbog čega smo ponekad spremne u njihovu garderobu investirati više nego u onu vlastitu. A tu nam posao dodatno olakšavaju novi ljupki brendovi dječje odjeće koji se pojavljuju i svojom ponudom definitivno iskaču iz mase, ali i odudaraju od high street trgovina u kojima danas većina mama nabavlja komade za svoje najmlađe.

Jedan od njih je i Lalas, srpski modni brend odjeće za djevojčice koji su nakon mnogo godina maštanja, reći će nam čak od djetinjstva, pokrenule sestre Tanja Mihajlović i Nevena Perović.

Samo najbolje za naše djevojčice

Njihova želja bila je napraviti nešto što ne postoji na tržištu, nešto moderno, nježno, kvalitetno i šik: “Kada smo dobile kćerke, koje su usput rečeno i manekenke u Lalas kampanji, shvatile smo da je veoma teško pronaći moderne, a pristupačne stvari za djevojčice koje nisu od poliestera, tila, šljokica, s motivima iz crtića… Tako smo počele sa šivanjem haljina. Nakon mnogo razmišljanja o tome hoćemo li se usuditi krenuti u to, ali i mnogo pohvala da su haljine na našim djevojčicama prelijepe, nastao je Lalas kakvog danas vidite – nježan, moderan i kvalitetan brend za, kao što slogan kaže “verz special girls”.

Materijali koji su korišteni u Lalas kolekciji su pamuk, pamučni keper, liocel, dakle prirodni materijali. Boje i modeli su usklađeni sa sezonskim trendovima, no sama estetika Lalasa neće se previše mijenjati, već samo prilagođavati trendovima. Tanja i Nevena već najavljuju kako pripremaju nove modele za proljeće i ljeto, a mi jedva čekamo vidjeti što nam pripremaju.

Lalas Kidswear brend pronađite na Instagramu i Facebooku.

Foto: Dušan Milenković


Učitati još
Zatvori