Lafaboo je zanimljiv brend dječjih igračaka koje su napravljene od prirodnih materijala

Lafaboo je zanimljiv brend dječjih igračaka koje su napravljene od prirodnih materijala

Koliko je održivost zapravo bitna? Danas cijeli svijet bruji o održivosti. Čitamo o tome, pričamo o tome, slušamo i gledamo na svim medijima. No što održivost zapravo znači i koliko je ona bitna za sve? Održivi razvoj je razvoj koji nastoji zadovoljiti ljudske potrebe u sadašnjosti, te pritom ne ugroziti budućnost generacija koje dolaze. Održivost poboljšava kvalitetu naših života, i čuva prirodne resurse za buduće generacije. A buduće generacije su naša djeca, zbog kojih moramo mijenjati svijet na bolje, i usmjeriti ih na pravi put. Lafaboo svijet igračaka je tu da bi osigurao djeci sigurno i maštovito djetinjstvo. Dječja igra je ono što pokreće Lafaboo svijet, koji nudi širok spektar kvalitetnih i preslatkih igračaka. Kroz Lafaboo igračke djeca osim što se zabavljaju, također uče i razvijaju svoje socijalne vještine.

Danas na tržištu skoro pa nema industrije koja se ne bavi tematikom održivosti i skoro sve nastoje postati lideri u svom području, stoga taj put prati i Lafaboo. Vrijednosti kojima se bren vodi u svom svijetu su prirodni, sigurni i kvalitetni materijali naših igračaka, koji se protežu sve od drveta, kartona, organskog pamuka, 100% prirodne gume pa sve do recikliranih PET boca.

Lafaboo svijet igračaka od prirodnih materijala

Zastanimo na trenutak i prisjetimo se malo igračaka iz prijašnjih vremena. Čuvate li možda još uvijek te igračke? Igraju li se vaša djeca, nećaci, unuci sada s njima kao što ste se nekad i vi igrali? U kakvom su stanju te igračke sada? Svi se sa nekom toplinom sjetimo svoje prve lutke, plišanca, drvene kućice, vlakića, i sigurni smo da većina vas još uvijek čuva neku od tih stvari. Lafaboo je mjesto gdje se upravo to želi postići, kupovina igračke kojom će se zabavljati i buduće generacije. No, da bi jedna igračka bila očuvana godinama i u dobrom stanju, za to je ponajviše zaslužena kvaliteta samog proizvoda, što Lafaboo i nudi, premium održive igračke.

Priča počinje od želje za pronalaskom drvene kućice za lutke

Lafaboo priča započinje željom za pronalaskom jedne posebne i kvalitetne drvene kućice za lutke. Kućica je pronađena u Engleskoj, a brend je Le Toy Van, obiteljska tvrtka koja je prisutna na tržištu još od 1995. Brand je poznat po etičkoj izradi igračaka, napravljenih od održivih materijala, koje potiču djecu na kreativnu i dugotrajnu igru. Igračke ovog brenda pravo su ulaganje u igru za buduće generacije, upravo iz razloga jer su napravljene od kvalitetnih materijala. Nakon Le Toy Van-a uslijedili su i drugi brendovi, i svaki od njih ima jednu zajedničku crtu – da djeci djetinjstvo učini što ljepšim, maštovitijim uz kvalitene i prirodne igračke.

Putovanje Lafaboo svijeta se nastavlja, pa smo tako ove godine napravili redizajn web shopa, i skupa sa grafičkim dizajnericama i ilustratoricama, Klasjom i Zitom, obogatili Lafaboo sa preslatkim dodatnim likovima. Brojne novitete, kao i naše nove likove, koje smo sigurni da jedva čekate istražiti u ovo Božićno vrijeme, možete pronaći na Lafaboo stranici.

Od velike važnosti je koje igračke biramo za svoju djecu, jer je igra bitan faktor u njihovom rastu i razvoju. Djeca su naša budućnost i od malih nogu ih moramo učiti koliko je očuvanje okoliša bitno. Naša dužnost je učiniti svijet boljim mjestom. A uz dječju maštu, želju za istraživanjem i učenjem, sve je moguće.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori