Kid & Coe – stranica koja okuplja sve destinacije idealne za odmor s djecom

Kid & Coe – stranica koja okuplja sve destinacije idealne za odmor s djecom

Putovanja s djecom

Kako se mogućnost putovanja daleko olakšala s niskobudžetnim aviokompanijama te brojnim akcijama koje tijekom godine možete uloviti čak i kod klasičnih aviokompanija, pojavili su se brojni novi servisi koji bi cijelo iskustvo boravka u novom gradu učinili puno jednostavnijim.

Pa smo tako dobili manje jeftinije autoprijevoznike koji spajaju gradove s najvećim i najužurbanijim zračnim lukama kako bi se dodatno olakšao dolazak do željene destinacije, Airbnb i brojne druge stranice slične njemu za rezervaciju smještaja koje odlično posluju na globalnoj razini, no ako ste obitelj s više djece i volite putovati, vjerojatno ste naišli na nekoliko problema pokušavajući naći savršeni privremeni dom u odabranom gradu.

Kada se radi o putovanju s djecom, nema previše mjesta za improvizaciju, od samog leta pa sve do dolaska u rezervirani stan/kuću. Ako nije sve onako kako vam je obećano, a često se dogodi da nije i da nedostaje krevetić ili nešto slično, onda se na licu mjesta morate snalaziti i to oduzima opuštenu notu tim prvim danima odmora.

Kid & Coe

Upravo je to bio motiv timu stranice Kid & Coe da pokrenu stranicu koja će na jednom mjestu okupljati sva mjesta na kojima možete odsjesti ako putujete s obitelji – bez iznenađenja, bez krucijalnih komada namještaja koji nedostaju i s dodatnom opremom koja osigurava da ne morate sve sami tegliti u kovčezima. Osnivačica Zoie Kingsbery je nakon brojnih putovanja sa svojom obitelji otkrila nišu na tržištu te je odlučila popuniti ovom stranicom i sve svoje preporuke za kid friendly kuće i stanove pretočila na jednom mjesto.

Kid & Coe danas okuplja provjerena mjesta na kojima ni roditelji ni djeca neće biti razočarani i to diljem svijeta. Bez obzira tražite li tropski ili zimski odmor, planirate istražiti neku europsku ili svjetsku prijestolnicu, okupili su više od 10 tisuća mjesta u različitim cjenovnim rangovima u kojima će biti siguran smještaj za djecu u opremljenim dječjim sobama, igračke će biti osigurane, domaćin će se pobrinuti da vam ostavi plan aktivnosti u gradu koje možete vidjeti s djecom te preporučiti kid friendly mjesta u četvrti.

Sljedeći put kad putujete isprobajte Kid & Coe, možda pronađete baš ono što vam je nedostajalo.

Foto: Instagram, Kid & Coe

Učitati još
Zatvori