Kazališna igra koju će voljeti najmlađi: Gdje je Miffy?

Kazališna igra koju će voljeti
najmlađi: Gdje je Miffy?

Sada kada epidemiološka situacija ne dopušta previše, roditeljima s djecom već ozbiljno nedostaje sadržaja s kojima bi mogli zabaviti svoje mališane. Novi online program kazališta Trešnja mogao bi im u tome pomoći…

Gdje je Miffy? razvojna je i edukativna igra, poput društvene igre, gdje pojedina polja šarenog poligona skrivaju zabavne zadatke poput pantomime, imitacije ili pogađanja. Igru vodi Tanja Mirić, koja bacajući kocku prolazi polja i zadaje djeci zadatke kako bi zajedničkim rješavanjem pronašli Miffy. 

Pronađite Miffy u novom online programu kazališta Trešnja 

Igra je najmijenjena najmlađima, djeci starijoj od dvije godine, koja kroz igru upoznaju priču o zečici Miffy, susreću se s njom (glumi Aleksandra Naumov) i njenom najboljom prijateljicom Ninom (glumi Sanja Hrenar) te otkrivaju važne poruke i pouke iz priče. Sve se odvija u već poznatom ambijentu iz predstave I opet…Miffy, a šarena kućica, stablo, plavi auto samo su dio Miffyjinog svijeta. 

Pljeskanjem, skakanjem, smiješnim plesom i pjesmom djeca će otkriti svijet kazališta i maštovitih likova te se pritom ludo zabaviti, a da ne moraju napuštati sigurnost svoga doma. 

Igra je dostupna na stranici www.ulaznice.hr gdje se mogu kupiti virtualne ulaznice po cijeni od 35,00 kuna. 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori