Upoznajte princezu Čučkolinu – iz pera Jelene Veljače i s ilustracijama Ane Tevšić Nauković

Upoznajte princezu Čučkolinu – iz pera Jelene Veljače i s ilustracijama Ane Tevšić Nauković

Svijet dječjih slikovnica postao je bogatiji za još jedno hrvatsko izdanje, ovog puta u suradnji spisateljice i autorice Jelene Veljače i dizajnerice Ane Tevšić Nauković. Princeza Čučkolina, nastala iz Jeleninog pera i s Aninim ilustracijama, donosi priču o različitosti i prihvaćanju samih sebe te drugih oko nas.

Princeza Čučkolina

Jelena Veljača i Ana Tevšić Nauković

Nakon brojnih scenarija i kolumni s potpisom Jelene Veljače koje smo gledali i čitali, Princeza Čučkolina je ulazak u dječji svijet koji će uistinu oživjeti kroz ilustracije Ane Tevšić Nauković te njihovo zajedničko viđenje svemira Nježnog, Velikodušnog i Ljubaznog. Inspirirana majčinstvom, namijenjena je odraslima i djeci, svima koji se osjećaju drugačijima i pratit će put svakog čitatelja da spozna da je ova ilustrirana priča zapravo o njima samima.

Mali i veliki moći će službeno upoznati Princezu Čučkolinu 10. listopada 2020. kada će autorica Jelena Veljača čitati priču o ovom zanimljivom liku, a Jelena i Ana će predstaviti i lutkicu koja je nastala posebno za priču. Krpena lutkica moći će se kupiti uz knjigu kako bi poticala maštu i inspirirala nove avanture.

Slikovnica i pripadajuća lutkica moći će se kupiti u Aninom studiju u Dežmanovom prolazu 4 ili online na www.allthatisnew.com.

Ana, Viktor i Jelena

Foto: Mateja Vrčković

Učitati još
Zatvori