Jako slatke plišane igračke koje će postati najbolji prijatelj vašem mališanu

Veza između djeteta i njegovog najdražeg plišanca neraskidiva je. On je utjeha, prijatelj, sreća, dom, i iako nije vjerojatno da ćete moći utjecati na izbor onog baš, baš najomiljenijeg, uvijek možete pokušati.

BigStuffed plišane igračke

Brojni brendovi na tržištu nude svoje varijante plišanih igračaka i pretraga online bespuća donijet će vam neka baš originalna rješenja. Posljednji u nizu kojeg smo pronašli i koji nam se svidio na prvu zove se BigStuffed i tematski se usmjerio na morske životinje, od kojih su neke baš zanimljive i neobične, a neke čak i ugrožene. Zato su izveli zanimljiv trik pri kupovini, da umjesto pojma “kupovanja”, životinje “posvajate”.

Morski svijet u vašem domu

Kitovi, beluge, hobotnice, pingvini i morske zvijezde samo su neki likovi u nizu ovih mekanih igračaka koje se ručno izrađuju u Francuskoj. Osim što su vizualno zaista preslatki, materijali od kojih su izrađeni su često prirodni – vanjski se dijelovi izrađuju od pamuka ili vune, dok su punjenja od poliestera, a plastični dodaci poput očiju su u skladu sa svim EU normama.

Ovi plišanci su baš veliki, no postoje i njihove umanjene varijante. Posvojite ih na BigStuffed službenoj stranici – brend dostavlja u Hrvatsku.

Foto: Instagram

1