Jacadi Paris proslavio prvi dan proljeća i predstavio novu dječju kolekciju

Jacadi Paris proslavio prvi dan proljeća i
predstavio novu dječju kolekciju

Jučer je održan najslađi event u gradu

Sredinom prosinca 2018. u Zagrebu je otvorena trgovina poznatog pariškog brenda Jacadi za kojem uzdišu mame i djeca diljem svijeta. A ovaj premium dječji modni brend jučer je na svojoj stalnoj adresi, u Masarykovoj 14, obilježio prvi dan proljeća i predstavio Spring/Summer 2019 kolekciju na najslađi način – dječjom proslavom. Interijer ispunjen balonima, slatkišima, veselom glazbom i djecom kao glavnim uzvanicima zračio je francuskim stilom i ostavljao dojam sretnog i bezbrižnog djetinjstva. Brend utemeljen na francuskoj eleganciji i bezvremenskom stilu predstavljenom kolekcijom za proljeće/ljeto 2019. donosi pariško ljeto u centar Zagreba.

Jacadi Paris kolekcija za proljeće/ljeto 2019.

Kolekcija izrađena od vrhunskih tkanina, preciznog kroja i s ručnom doradom vještih ruku krojača ima baš sve za nadolazeću razigranu toplu sezonu vašeg mališana. Od odjeće, obuće i modnih dodataka za djevojčice i dječake u dobi od 0 do 12 godina za svakodnevne trenutke do onih za posebnije prigode koje želite pamtiti. Kolekcija za djevojčice predstavlja njezin ormar iz snova u kojemu može odabrati haljinice i suknjice inspirirane plesom ili majice i bluzice s prugicama i izvezenim pariškim simbolima.

Trči… skoči… zavrti se: djetinjstvo je svakodnevni sport za dječaka. Sportski chic i duh veslačkog kluba na obalama Marne stil je kojim Jacadi Paris kolekcija prati svaki njihov pokret i čini ga ugodnim

Dobro se dobrim vraća

Dječjem uživanju nije bilo kraja te su mame vrijeme iskoristile za kupnju, a u Jacadiju su se pobrinuli da i to bude malo posebnije. Pod motom „Darujemo osmijehe zajedno!“ i s ciljem poticanja darivanja u suradnji s Udrugom CRVENI NOSOVI kupci su ostvareni popust mogli donirati i time podržati rad klaunova doktora.

Na veselje mnogih mama nositelj prestižnog znaka ”French heritage”, dječji dućan Jacadi Paris pronašao je svoj dom u Zagrebu i iz sezone u sezonu moći ćemo uživati u njihovim kreacijama. Pronađite ih na adresi Masarykova 14, Facebooku i Instagramu.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori