Vaši klinci izgledat će kao pravi bomboni u odjevnim komadima ovog francuskog brenda

Kao suvremeni brend klasičnih korijena, Jacadi kreira odjeću, obuću i dodatke koji slave čaroliju i veselje djetinjstva. Jedinstveni dizajni ovog brenda tu su da s vama obilježe sve važne prekretnice, ali i svakodnevne trenutke i rituale. Njihove kolekcije su namijenjene dječacima i djevojčicama od rođenja do njihove 12. godine. Jacadi danas ima 270 butika u 39 zemalja, u najljepšim gradovima na svijetu, a među njima je i Zagreb. Brend vjeruje u pružanje podrške razvoju i dobrobiti djece diljem svijeta.

Nove Jacadi kolekcije odjeće će i vama i vašim najmanjima uljepšati svakodnevicu tijekom ovog novog normalnog u kojem se nalazimo. Vaši mališani mogu birati među mnogim novim uzorcima, nijansama, kontrastima i krojevima koji se nalaze u ovim najnovijim kolekcijama, te mogu nesputano nastaviti uživati u bezbrižnoj igri.

Biarritz, Essentiels, Ceremonie i Liberty kolekcije

Najnovija Biarritz kolekcija svojim razigranim nijansama, voćnim uzorcima te kontrastima crvene boje, poziva na igru i nagoviješta duge i tople ljetne dane.

Kolekcija Biarritz

Za prave stilske igre Jacadi je pripremio i praktične i udobne kombinacije za vaše mališane. Haljinica od mekanog i udobnog pletiva za djevojčice ili polo majica za dječake skrojena od prozračnih i kvalitetnih materijala, kako bi maleni sportaši nesputano usavršavali motoriku svoga tijela.

Kolekcija Essentiels

Iz kolekcije u kolekciju, Jacadi uvijek nanovo oduševi svojim vrsnim ručnim radom pri šivanju i dizajniranju haljina. Plise, kao vrlo zahtjevna tehnika prešanja tkanine, izvlači ono najelegantnije iz haljina koje su svoje mjesto pronašle u Jacadi Ceremonie kolekciji.

Kolekcija Ceremonie

Neizostavni i zaštićeni Liberty print upotpunio je najnoviju Jacadi kolekciju. Ove sezone mali cvjetovi pršte u bojama poput svježih karanfila. U crvenim tonovima i s ovratnikom u obliku latica koje se poput vodopada spuštaju prema ramenima, skrojena je haljinica za chic djevojčice.

Kolekcija Liberty
Online Store

Foto: Jacadi

0