Najslađa proljetna kolekcija odjeće za djevojčice

Najslađa proljetna kolekcija
odjeće za djevojčice

Bezvremenski elegantan i stylish, Jacadi nudi širok izbor dizajnerske odjeće i šik obuće za djevojčice i dječake. Od kvalitetnih bodyja i kombinezona za novorođenčad do slatkih haljina, majica i hlača za malu djecu. Nudi i velik izbor prekrasnih kardigana, džempera, čarapa i drugih modnih dodataka za djecu starosti od jednog mjeseca do 12 godina. Na sreću mnogih mama i njihovih najmlađih kreirana je nova Jacadi Liberty proljetna kolekcija.

Svake godine Jacadi kreira Liberty print kako bi naglasili razigranost i svježinu uz lagane, prozračne i poetične tkanine koje šeću kroz sve elemente kolekcije, od opreme za bebe do haljinica i lepršavih bluza. U nastavku možete vidjeti kako izgleda ovogodišnja proljetna kolekcija.

Maynard Gardens

Ovaj dizajn obilježava ljupko cvijeće i isprepleteno lišće koji su rasplesani na morsko plavoj podlozi. Ovo je odvažan dizajn Liberty printa za razigrane trenutke djetinjstva. U kolekciji možete naći elegantnu bluzu za bebe djevojčice s modernim Liberty printom. Ona je mekana i lagana na dodir. Također, ima rukave s dodatnim volumenom koji ostavljaju dojam gracioznosti. U kolekciji se nalazi i chic sportka majica za djevojčice s ljupkim Liberty printom koja će osloboditi zaigranost djetinjstva poput cvjetova iz Maynard vrtova.

Bell Flower

Bell Flower dizajn obilježava japansko cvijeće puno nježnosti. Okupano je pastelnim tonovima za chic kombinacije u ljetnim mjesecima. Kombinezon prozračnog pamučnog poplina savršen je za ljetne radosti vaše bebe, a Jacadi Liberty print oduševljava pri prvom pogledu. U kolekciji se nalazi i chic zaštita od sunca za malene koja se lako kombinira uz ostale kreacije iz iste kolekcije.

Ylang Ylang

Maštovit dizajn Lotus cvjetova s upečatljivim crvenim detaljima nova je kreacija neodoljivog Liberty printa iz Ceremony kolekcije. Moderna i chic haljina s elegantnim detaljima savršeno pristaje svečanim prilikama ili ljetnim šetnjama.

Jacadi Paris

Masarykova 14, Zagreb

Tel: 01 2079 635

Facebook: @jacadihrvatska

Instagram: @jacadi_hrvatska

Foto: Jacadi

Učitati još
Zatvori