Baby mokasinke dizajnirane u New Yorku, a proizvedene u Bosni

Baby mokasinke dizajnirane u New
Yorku, a proizvedene u Bosni

Intuitiva je lifestyle brend posvećen proizvodnji proizvoda visoke kvalitete i privlačnog dizajna. Sjedište brenda nalazi se u New Yorku, a iza njega Sabina i Tahir, par rodom iz Bosne. Nakon što su oboje napustili Bosnu tijekom ratnih devedesetih, Sabina i Tahir su se upoznali i zaljubili u Švicarskoj, oženili u Sarajevu i odlučili preseliti u New York gdje je u jednom kafiću, uz šalicu kave prije nekoliko godina rođena ideja o brendu.

Sabina i Tahir odučili su spojiti svoje poslovne i životno iskustvo kako bi stvorili brend koji će otvoriti nekoliko prilika i u njihovoj rodnoj Bosni. Sabina je preuzela kreativu, dok je Tahir zadužen za poslovnu stranu stvari. Nekoliko tjedana nakon prve ideje, Sabina je već imala prve skice, započeli su razgovori s proizvođačima i dobavljačima u Bosni i lifestyle brend Intuitiva je bio rođen.

INTUITIVA IMA NAJSLAĐE BABY MOKASINKE

Od samog početka, Intuitiva brend je bio usmjeren za proizvodnju proizvoda u koje su Sabina i Tahir utkali osviještenost o samoodrživosti i pravednoj trgovini. Svi Intuitiva proizvodi su dizajnirani u New Yorku i proizvedeni u Bosni zbog čega se ističu vrlo primamljivim dizajnom i vrhunskom kvalitetom izrade.

Posljednji u nizu proizvoda s Intuitiva potpisom su predivne mokasinke za one najmlađe. Jednostavnog dizajna kojeg krasi tek nekoliko decentnih detalja, Intuitiva baby mokasinke su ručno izrađene od meke kože, dok njihovu unutrašnjost krasi uložak od tople vune što će ih istaknuti kao najudobniji i najtopliji par cipelica u ormaru svakog mališana.

Više o brendu i baby mokasinkama otkrijte na njihovoj službenoj stranici, a sve novitete i novosti možete pratiti i na Intuitiva Instagram profilu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori