#ikeahacks: Kako od popularne basic IKEA hranilice napraviti cool komad

#ikeahacks: Kako od popularne basic IKEA
hranilice napraviti cool komad

Robna kuća IKEA obiluje komadima koji su se isprofilirali kao favoriti među publikom, a mnogi od njih su u stalnom postavu asortimana te se tako riječ o kvaliteti i preporukama za kupnju prenosi među kupcima iz sezone u sezonu te se komad pojavljuje u sve više domova.

Kada je riječ o dječjem asortimanu, među najvećim hitovima u cijelom svijetu, a ne samo Hrvatskoj, već se godinama izdvaja ANTILOP hranilica. Sa svojom cijenom od samo 99,90 kuna (ili 79,90 ako odaberete varijantu bez poslužavnika) i odličnim ocjenama zaista je best buy proizvod koji se vrlo brzo rasprodaje te se zna dogoditi da ga nema na zalihama.

IKEA ANTILOP hranilica
IKEA ANTILOP hranilica

Budući da smo spomenuli kako popularnost i pristupačnost ovakvih komada direktno utječe na pojavnost u svim domovima, mnogi će poželjeti nekako se izdvojiti iz mase te potražiti drugačiji dizajn koji će uklopiti u svoj interijer.

Kako “hakirati” IKEA ANTILOP hranilicu

Nekada se isplati, a nekada ne, jer omjeru IKEA cijena, kvalitete i oku ugodnog dizajna može biti teško konkurirati. I baš zato internet obiluje #ikeahacks projektima, odnosno uradi sam idejama koje najpopularnije komade pretvaraju u naizgled dizajnerske komade namještaja za koje će vas ama baš svatko upitati gdje ste ga nabavili. Čak su se mnogi brendovi specijalizirali za izradu dodataka za makeover namještaja te oduzeli DIY komponentu za one manje spretne.

IKEA ANTILOP hranilica može se kupiti u paru s potpornim jastukom na napuhavanje za dodatnu udobnost i njegovom navlakom pa su se mnogi brendovi dosjetili da u ponudu stave maštovite navlake za jastuk ili jastuke koje sami šivaju. Brendovi kao što su primjerice američki Yeah Baby Goods, australski Little Puku i portugalski Mamima u svojoj ponudi imaju i više od toga – stepenicu (koju original nema pa djetetu noge vise, a neki to ne preferiraju), silikonski podmetač koji se stavlja na poslužavnik i olakšava čišćenje nakon jela te naljepnice za noge od hranilice koje skrivaju običnu srebrnu boju metala od kojeg su napravljene.

Svi brendovi dostavljaju u Hrvatsku, a mi vam donosimo nekoliko ideja kako ovu basic hranilicu pretvoriti u upečatljivi i još funkcionalniji komad za vaše dijete.

Stepenica

Preporuka

Zatvori