IKEA ima jako slatke lampice za dječju sobu

IKEA ima jako slatke lampice
za dječju sobu

Od brojnih elemenata koji čine dječju sobu, rasvjeta je onaj mali, ali iznimno važan detalj na koji treba obratiti pažnju. Obično je potrebno više rasvjetnih tijela koji će činiti cjelinu, međusobno se nadopunjavati, ali služiti za različite funkcije.

Primjerice, bez jače stropne rasvjete se ne može – u svrhu što boljeg osvjetljavanja sobe i površine za igru, presvlačenje, bivanje općenito. Zatim su tu manja rasvjetna tijela koja daju ugođaj, pri uspavljivanju ili rano ujutro dok nam oči nisu spremne za jako svjetlo. A u konačnici imamo i noćne svjetiljke koje daju minimalnu svjetlost za malene koji se ne osjećaju ugodno spavati u potpunom mraku ili za roditelje koji se ustaju radi čestih bebinih buđenja, a ne žele razbuditi niti sebe niti dijete jačim svjetlom.

IKEA dječja rasvjeta

S asortimanom robne kuće IKEA možete opremiti ama baš cijelu dječju sobu, od krevetića i komoda pa sve do rasvjete. A posebno su im slatke manje lampice, koje služe kao ugođajna rasvjeta ili noćno svjetlo. Dolaze ukrašene raznim životinjskim likovima koji pružaju dodatan osjećaj sigurnosti jer kao da “čuvaju” sobu. Mogu biti prijenosne, uključene u struju pa položene na ormarić uz uzglavlje ili montirane na zid. Osim što daju lijepu svjetlost, mogu tematski upotpuniti sobu ili igraonicu s likovima lisica, medvjedića, psića, zečića i slično.

U nastavku donosimo naše favorite, a na linku pogledajte što još IKEA ima u svojoj ponudi.

Učitati još
Zatvori