Nove hit tenisice koje su oduševile Idu Prester i njezinu obitelj

Nove hit tenisice koje su oduševile Idu
Prester i njezinu obitelj

Skechers tenisice editorijal 2021.

U posljednjih nekoliko godina, back to the city izraz postao je sinonim za mjesec rujan jer u samo nekoliko riječ najbolje opisuje sve ono što nam rujan donosi. Prvi rujanski dani označavaju kraj sezone godišnjih odmora i uživanja u bezbrižnim danima provedenim na plaži te donose povratak na gradske ulice na kojima nas čekaju novi izazovi i stara rutina. Za sve nas, to je povratak na posao. Za one najmlađe, to je povratak u školske klupe.

Iako back to the city razdoblje može biti izazovno, istovremeno, ono nam otkriva i drugu stranu mjeseca rujna – početak nove sezone koja će u nama probuditi novi nalet energije. Jedna od stvari koju donosi početak jeseni, a kojoj će se razveseliti baš svi je velika transformacija garderobe.

Zašto početak jeseni u ormarima obožavaju i veliki i mali? Jer ne postoji bolji razlog da u svoju garderobu dodamo nekoliko cool noviteta među kojima se kao apsolutni favorit ističu nove tenisice!

Tenisice koje obožava cijela obitelj

Kupovina novih tenisica za jesen jedna je od aktivnosti kojoj se veseli cijela obitelj. Udobne i cool nove tenisice model su koji ne samo da će podignuti svaku našu jesensku kombinaciju, već će podignuti i naše raspoloženje. U to smo se uvjerile na popodnevnom druženju s Idom Prester i njezinom obitelji.

Nakon povratka s godišnjeg odmora, Ida i njezini dečki odmah su se bacili u potragu za novim tenisicama. Izbor je za njih bio jednostavan. Za svoje mališane, naša poznata pjevačica i voditeljica uvijek bira samo najbolje tako da su Skechers tenisice njezin prvi odabir.

Skechers tenisice editorijal 2021.

Skechers tenisice stvorene za sve jesenske avanture

Ida Prester i njezin suprug Ivan Peševski ističu se kao jedan od najbolje odjevenih parova na regionalnoj sceni. Bilo da se radi o njihovom ležernom dnevnom izdanju ili onom za crveni tepih, Ida i Ivan uvijek izgledaju odlično, a svoje eklektičan i zaigrani stil prenijeli su i na svoje sinove. Roko i Rio pravi su mali kuleri koji znaju što vole. Ležerni i cool modeli njihovi su favoriti, a Skechers tenisice uvijek se nalaze u njihovoj garderobi.

Na naše druženje na Gornjem gradu, Roko i Rio došli su u novim Skechers tenisicama koje će u svojoj garderobi poželjeti svaki klinac.

Za jesensku sezonu, Roko i Rio odabrali su hit modele iz nove Skechers kolekcije za djecu koje su ih osvojile cool izgledom zahvaljujući efektnim detaljima, kombinacijama boja i likovima koji ih krase. Baš poput svakog klinca, Roko i Rio posebno su se oduševili modelima s džonom koji svijetli i koji će bez sumnje unijeti dodatnu dozu zabave u sve njihove jesenske avanture.

Skechers tenisice editorijal 2021.
Skechers Sport UNO STAND ON AIR tenisice

Nove Skechers tenisice za djecu oduševile su i Idu i Ivana jer, osim što izgledaju jako cool, istovremeno su i jako lagane te se ističu odličnom potporom i jastučićima koji se prilagođavaju stopalu.

Osim Roka i Ria, i Ivan je nove tenisice za jesen pronašao u jesenskoj Skechers kolekciji koja nudi raznoliki izbor trendi tenisica za odrasle!

Atmosferu s našeg druženja donosimo vam u videu, a u nastavku pogledajte hit tenisice iz Skechers kolekcije za jesen 2021. koje su oduševile obitelj Ide Prester, a koje će bez sumnje osvojiti i vas i vaše mališane!

Skechers tenisice editorijal 2021.
Skechers tenisice editorijal 2021.
Skechers Kids ERUPTERS IV tenisice
Skechers tenisice editorijal 2021.
Skechers Kids SHARK BOTS – SURF PATROL tenisice
Skechers tenisice editorijal 2021.
Skechers tenisice editorijal 2021.
Skechers tenisice editorijal 2021.
Skechers Kids S LIGHTS – ERUPTERS IV tenisice
Skechers tenisice editorijal 2021.
Skechers Kids S LIGHTS – MEGA SURGE tenisice

Svi modeli Skechers tenisica dostupni su u Skechers trgovinama i u online trgovinama Skechers partnera.

Foto: Sanja Jagatić

Video i montaža: Red Light Production

Modeli: Ida Prester, Ivan Peševski, Roko i Rio 

Make up: Saša Knežević

Odjeća: A’marie, Jacadi, Sherrif & Cherry, Boutique Wiya

Tekst i kreativno vodstvo: Ela Jarni

Učitati još
Zatvori