Mali hrvatski brend koji kreira detalje za dom inspirirane Skandinavijom

Mali hrvatski brend koji kreira detalje za
dom inspirirane Skandinavijom

Maglla-9

Nikad dosta brendova koji u ponudi imaju lijepe stvari za dom, pogotovo ako se radi o hrvatskom dizajnu. Osim što je uvijek dobra ideja podržati male hrvatske proizvođače, sigurni ste da u svoj prostor unosite nešto posebno, što se baš ne može kupiti bilo gdje. Jedan takav brend, koji obožavamo zbog skandinavske estetike koju donosi, predstavljamo u nastavku.

Kreativni studio Maglla

Maglla je mali obiteljski kreativni studio, kojeg su pokrenule dvije sestre Nina i Linda, a ideja je nastala iz potrebe za jednostavnim, monokromatskim i modernim dizajnom koji nisu nalazile u širokoj ponudi. Prvo su izradile stvari koje su im osobno bile potrebne, a za sve su “kriva” djeca. Zajedno ih imaju troje, 5 mjeseci, 5 i 10 godina, i oni su njihova glavna testna skupina.

Maglla-10

Sve za klince… Ali i odrasle

Ubrzo se pročula vijest i krenule su narudžbe, najprije prijatelja, pa dalje… “Prvo što smo izradile ili bolje reći sklepale, bio je šator, a kad smo se naučile bolje šivati krenuli su i drugi prozivodi – ljuljačke, a onda su na red došle i vreće, jer kako su djeca rasla, stvari je po kući bilo posvuda… Htjele smo stvoriti predmet u koji možemo spremiti stvari koje koristimo svakodnevno, ali ih ne želimo stalno gledati. Tako je nastalo to vizualno lijepo spremište.” govore cure.

Iz vreća za pohranu igračaka izrodile su se brojne druge verzije, a najpopularnija je postala vreća za KROOH.

Maglla-8

Skandi inspiracija

“Težimo tome da naši prozivodi budu kvalitetni, ručno obrađeni i od prirodnih materijala, i vjerujemo da su ljudi baš to prepoznali”, otkrivaju iz brenda Maglla. Od materijala najviše koriste lan i netretirani pamuk, za kutije i okvire borovo drvo, te vunu i filc za dekoracije. Minimalistički predmeti inspirirani su skandinavskim dizajnom, prvenstveno nastali za dječje sobe, ali su kroz vrijeme našli svoje mjesto u svim prostorijama.

Osim toga, u Magllinoj ponudi mogu se naći i podloge za igru, ljuljačke, drvene kutije za pohranu, letvice/nosači za postere, razne dekoracije kao npr. ukrasni jastuci, platneni zmajevi i girlande. U svakom slučaju, ovdje ćete sigurno naći minimalno jedan detalj s kojim ćete htjeti upotpuniti svoju sobu ili sobu vašeg mališana.

U nastavku pogledajte dio asortimana, a sve što brend nudi možete naći na njihovom Facebook i Instagram profilu.

Maglla-1

Maglla-7

Maglla-6

Maglla-4

Maglla-3 Maglla-2

Maglla-5

Učitati još
Zatvori