Nova H&M kolekcija donosi cool majice za cijelu obitelj

Nova H&M kolekcija donosi cool
majice za cijelu obitelj

High street brend H&M je posljednjih nekoliko sezona svojoj ponudio dodao liniju posvećenu mamama i kćerima. Prigodnog naziva Mini me, najslađa H&M linija svake je sezone donosila odlične modele koje su jednako obožavale nositi i mame i kćeri. Ove jeseni, H&M je proširio svoju popularnu liniju i predstavio najslađu Mini me kolekciju dosad.

H&M kolekcija za cijelu obitelj

Nova Mini me kolekcija posvećena je obitelji kao zabavnom i uigranom timu. Za sve članove obitelji, H&M je pripremio ugodne T-shirtice i hoodice s cool natpisima. Hoodice u college stilu nose natpis FABULOUS TEAM MEMBER, dok T-shirtice u nježnim pastelnim bojama krasi I LOVE MY CREW natpis.

Za sve ljubitelje Snoopyja i njegove zabavne Peanuts družine, H&M Mini me kolekcija donosi sportske majice koje krase isti natpisi, ali s dodatkom zabavnih likova iz kultnog stripa u kojem, baš kao i u H&M majicama, može uživati cijela obitelj.

AvatarEla [email protected]

Nova Mini me kolekcije dostupna je u svim H&M trgovinama, a sve modele majica možete pronaći i naručiti i na službenoj stranici brenda hm.com. Pogledajte ih u nastavku!

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori