Stigla je H&M Home kolekcija koja će sobe najmlađih pretvoriti u prave male oaze za istraživanje

Stigla je H&M Home kolekcija koja će sobe najmlađih pretvoriti u prave male oaze za istraživanje

Prvi dani mjeseca rujna donijet će početak nove dnevne rutine, kako za nas, tako i za one najmlađe. Nakon toplog i bezbrižnog ljeta kojeg su proveli u parkovima i na pješčanim plažama, sada je vrijeme za povratak u školske klupa i vrtiće, a sa sve nižim temperaturama. Osim što će bezbrižnu igru zamijeniti novim izazovima, sa sve nižim temperaturama najmlađi će sve više vremena provoditi u svojim sobicama zbog čega je sada savršeno vrijeme da osvježite njihov interijer.

Sve što trebate kako bi osvježili dječju sobu i pretvorili ju u mjesto za igru , učenje i istraživanje, ove sezone pronađite u novoj H&M Home kolekciji.

H&M HOME KOLEKCIJA ZA NAJMLAĐE

H&M Home predstavio je najslađu kolekciju sezone – onu za najmlađe. Ispunjena odličnim dekorativnim detaljima koji istovremeno potiču klince na istraživanje i učenje, H&M Home jesenska kolekcija za dječju sobu donosi odlične posteljine i tepihe, cool košare u koje brzo možete spremiti nered na kraju dana, dekorativne detalje koji će oživjeti svaki kutak male dječje sobe i, naravno, meke i cool plišane igračke. U neutralnim i zemljanim tonovima te ukrašeni šumskim motivima, novi H&M Home komadi svaku će dječju sobicu pretvoriti u pravu malu jesensku oazu. Sve ih pronađite na hm.com.

Foto: H&M Home

Učitati još
Zatvori