Ideje za najljepše božićne poklone za mame i djecu

Ideje za najljepše božićne
poklone za mame i djecu

Bliži se božićno vrijeme, a mi smo tim povodom izabrali prekrasne poklone koji će nacrtati osmijeh na lica vaših najdražih. U nastavku vam predstavljamo naše najdraže proizvode iz Hajdi.hr, koji će razveseliti novorođenčad, mališane i mame.

Dječja trgovina Hajdi.hr već je godinama jedna od omiljenih adresa svih budućih i postojećih mama, a za to je osvojila i priznanje odnosno najprestižniju regionalnu nagradu na natjecanju Web Retailer Award: Committee Award 2021.

Pokloni za novorođenčad

POKLON SETOVI

Najlakši i simpatičan izbor su poklon setovi, koji sadrže moderne dodatke za novorođenčad i koji će pouzdano razveseliti mlade obitelji. Dodatna prednost: svi poklon setovi su zapakirani u poklon pakiranju i tako su u trenutku spremni za skok pod bor.

DIDAKTIČKE IGRAČKE

Kako roditelji, tako i mališani, ovih će se blagdana razveseliti didaktičkim igračkama, koje potiču senzorički i motorički razvoj djeteta. Male ručice se pritom jako zaposle te osiguravaju sate zabave.

MAZILICE I DEKICE

Ne smijemo zaboraviti na mekanog prijatelja koji će se pobrinuti za utjehu, kao ni na toplu dekicu koja će bebi osigurati toplinu i udobnost – ovo su pokloni s kojima jednostavno ne možemo pogriješiti.

Simpatične mazilice nestrpljivo čekaju na nove prijatelje. Izrađene su od najmekanijih materijala i obožavaju tople zagrljaje.

Mekane dekice će mališanu nuditi toplinu i osjećaj sigurnosti. I k tome, lijepih dekica nikada nije dovoljno! Dobro će doći doma, u kolicima, u autu, baš svuda.

Pokloni za mališane

Ranije dječje godine iznimno su važne za zdrav razvoj mališana. Pored obilja ljubavi je važno da im osiguramo prostor i igračke, koji će potaknuti njihov razvoj, maštu i stvoriti okolinu u kojoj će biti sigurni i sretni.

Kod dječaka nikako ne ide bez prijevoznih sredstava, za koja ćete se od sada uz pomoć autopraonice, garaže i benzinske postaje odgovarajuće pobrinuti.

DRVENE IGRAČKE

Odlična paleta Kid’s Concept drvenih igračaka će dati krila dječjoj mašti i potaknuti će učenje kroz igru uloga. Ovdje je nekoliko najdražih:

Radni stol s alatom za djecu je odličan dodatak za igru uloga, gdje se mali kreativci mogu uživiti u ulogu majstora i istovremeno razvijati ručne i intelektualne sposobnosti.

Dječja kuhinja Kid’s Concept je opremljena s brojnim kuharskim dodacima, kao što su lonci, kuhalo, pećnica, umivaonik, posude i pribor za serviranje. Mmmm, već miriši!

Jedan, dva tri, bol je u trenu nestala! Mladi doktori će ubrzo stići sa svojim medicinskim setom i pobrinuti se za sve ozlijeđene.

Spremni za božićni koncert? Drveni instrumenti će se pobrinuti za pratnju pri pjevanju božićnih pjesama. Cin cin cin, zvončići sviraju…

DRUŠTVENE IGRE

Najdragocjeniji poklon koji možemo namjeniti svojoj djeci je naše vrijeme. Zabavni trenuci, uljepšani osmijehom prilikom igranja društvenih igra, stvoriti će vječnu uspomenu na prekrasne sate u krugu najbližih.

SOBICA

Dječja sobica je čaroban prostor, u kojem kreću prvi veliki snovi. Upravo zato moramo se pobrinuti da se mališan u njoj osjeća ugodno i sigurno. U dječjoj trgovini Hajdi, u ponudi je odličan izbor dodataka za sobicu, kako bi ona postala zaista čarobna.

ZA MALE GURMANE

Zašto svakodnevnica ne bi bila malo manje svakodnevnica? Poklon setovi za hranjenje će se pobrinuti za hranjenje u stilu. Nije važno je li na rasporedu božićna večera ili uvijek ukusan doručak – mališani će uživati.

Silikonski poklon setovi Peekaboo brenda Done by Deer će biti idealan izbor za male hranoljupce.

Poklon setovi su napravljeni od silikona koji nije štetan i primjeren je za upotrebu u mikrovalnoj pećnici, zamrzivaču ili perilici posuđa. Silikon omogućuje odlično prianjanje, ne klizi i jednostavan je za držanje u malenim ručicama.

Pokloni za mame

Većinu božićne pažnje namijenimo mališanima, ali nikada ne smijemo zaboraviti na mame. I one također trebaju malo opuštanja.

Torbe za previjanje Elodie su tako prekrasne i prostrane, da ih mame s veseljem koriste još godinama nakon što mališani odrastu, a bočice, pelene te dude ostanu samo blijeda uspomena.

Sportske torbe za previjanje prate mame prilikom odlaska na tjelovježbu, a njihove elegantnije sestre su odličan izbor za odlazak u firmu ili na kavicu u gradu.

Zip & Go kozmetička torbica će isprva služiti za spremanje pelena i dodataka za previjanje, a kasnije će se pretvoriti u praktičnu kozmetičku torbicu.

Koji od ovih proizvoda biste vi odabrali za svoje klince? Hajdi.hr i Journal.hr daruju vam popust od 15%: dovoljno je unijeti kod JOURNAL15 na kraju kupovine. Obavezno javite što ste odabrali i ne zaboravite objaviti slike vaših klinaca u akciji s hashtagom #hajdihr.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori